2777
2789
عنوان

من معذب میشم روم نمیشه چیکارکنم 😞

1114 بازدید | 42 پست

جلو پسر چجوری چیزی میخورید مخصوصا باراول .سخت نیس خجالت میکشه ادم .ازطرفی از ادا واصول وعشوه و ناز خرکی هم بدم میاد ولی ازطرفی بی کلاسی هم نمیشه چیزی خورد

منظورت از چیز خوراکی دیگ؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از تو بدتر بودم الان با عشقم انقد راحتم یبار سهم اونم خوردم 😂😂باید طرفت خاکی باشه من با عشقم قرار اول بردتم رستوران خجالت میکشیدم گفت چرا هیچی نمیخوری ب زور باید بدم بهت

من دیگه الان باهاش خیلی راحت شدم😂😂

ی سری ماکارونی برداشتم از خونه بردم همرام

یه جا کار داشتیم کارمون که تموم شد گشنمون بود رفتیم تو ی پارک

رو این میزای سنگی شطرنجی گذاشتیم نشستیم خوردیم تند تند😂😂 بعد دیگه اخراش بود ی ذره فقط مونده بود من ظرفو میکشیدم سمت خودم اون میکشید سمت خودش😂😂

اوضایی داشتیما بس که گشنمون بود

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

چیشد قرار گذاشتی باهاش؟ ببین عزیزم قبل وارد رابطه شدن رو خودت کار کن منکه دخترم مدتیه اتفاقی میبینم تاپیکاتو بخدا خسته میشم از اینهمه اما و اگر 

اگر جنبه دوستی داری دوس شو و عوارضشم بپذیر اگر نداری نه خودتو دق مرگ بده با این حرفا ن اون بنده خدارو 

آخرشم تو ضربه میخوری از اون آدمم چیزی برات درنمیاد مطمئن باش سوژه ازدواج نیستی براش و خودتو بازی نده و وقتتو بیشتر ازاین تلف نکن ب فکر روابط جدی باش و خواستگارتم رد نکن ب آرایشگاهی چیزی بسپار موقعیت خوب افتاد معرفی کنه خودتو بدبخ نکن حرفام شاید کمی آزاردهنده باشه ولی واقعیتو گفتم ک چشاتو باز سه با قرارو نمی‌دونم نوشیدنی و....کم‌کم می‌کشه جاهای دیگه آخرشم بای بای

من از تو بدتر بودم الان با عشقم انقد راحتم یبار سهم اونم خوردم 😂😂باید طرفت خاکی باشه من با عشقم قر ...

چیکار کردی خوب شدی ؟؟؟معضلیه بخدا .مخصوصا مثلا بستنی قیفی بخوری 😞

چیشد قرار گذاشتی باهاش؟ ببین عزیزم قبل وارد رابطه شدن رو خودت کار کن منکه دخترم مدتیه اتفاقی میبینم ...

پس خیلییی دیرررسیدی عزیزم .خواستگار ؟؟؟😐 اوووو پس بی خبری .یکشنبه دوباره میبینمش .رابطمون صمیمی شده .

من دیگه الان باهاش خیلی راحت شدم😂😂 ی سری ماکارونی برداشتم از خونه بردم همرام یه جا کار داشتیم کا ...

من یبار کتلت درست کردم بردم رفتیم ی سر پارک جمشیدیه رو جدول نشستیم خوردیم 😂😂

چیشد قرار گذاشتی باهاش؟ ببین عزیزم قبل وارد رابطه شدن رو خودت کار کن منکه دخترم مدتیه اتفاقی میبینم ...

مرسی عزیزم ولی حواسم هس .عکس خانوادش فرستاد برام .چن وقت پیش تولدش بود خرداد .یکشنبه هم میبینمش .اما اعتماد نمیکنم .

من یبار کتلت درست کردم بردم رفتیم ی سر پارک جمشیدیه رو جدول نشستیم خوردیم 😂😂

خیلی کیف میده بخدا

از صدتا رستوران و کافی شاپ بیشتر

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂