2777
2789
عنوان

تب سي و هشت خطرناكه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 38 پست

دندونه به احتمال زیاد ...اگر نبود عفونت ادراری ...دندون تب شدید میاره و بی حالی ...ولی عفونت ادراری ، ذره ذره ادرار میکنه ..بوی بد میده ..پاهاشو و بی قرار تکون میده و آلتش ملتهب میشه به احتمال زیاد ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندونه به احتمال زیاد ...اگر نبود عفونت ادراری ...دندون تب شدید میاره و بی حالی ...ولی عفونت ادراری ...

میگن خیلی وقته تب دارن

باید پیگیری شه

عزیزم خمین الان ببربیمارستان چناه داره بچه

خطرناکه ها

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خيلي وقته  يه بار هم بيمارستان بستري شدسه روز  همش اينطوريع كه يه مدت اصلا تب نداره بعد ...

شاید بدنش عفونت داره 

ببرید دکتر ازمایش خون و ادرار بده 

نگران نباش با چرک خشک کن حالت پودری مانند با اب خوب میشه

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
احتمالا دندونشه دستمال خیس رو پیشونیش و دست و پاش بکش لباسشو کم کن فقط جلو کولر نذاری بچه رو مسکن ...

نه بابا میگن خیلی وقته سهروزم بستری شده

دندون اصلا این شکلی نیست

خيلي وقته  يه بار هم بيمارستان بستري شدسه روز  همش اينطوريع كه يه مدت اصلا تب نداره بعد ...

عزیزم آزمایش خون داده خدایی نکرده عفونت نداشته باشه

پسرعموی منم همین نه ماهه بود عفونت داشت با دارو خوب شد

دندون گرما میده تب‌نمیده بچه بدنش داره با وقروس کقابله میگنه چه مدت تب داره؟

چرا ممکنه تب بده ...دختر کوچک من تب شدید میکرد علی رقم گفته ی عموم و پزشک ها ...به محض در اومدن دندون خوب میشد ..

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
بیشتر ببینید
دمای بیرون بدن با داخل بدن فرق میکنه وقتی بیرون ۳۷/۵بوده احتمال زیاد درجه بدن از داخل  ۳۸ میشه

ملاک رو میذارن چیزی ک تب سنج نشون میده

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

اول استا بده اگه پایین نیومد شیاف بزار. بعدم اگه با شیاف پایین نیومد تند تند پاشویش کن بزار تبش بیاد پایین.

ی بار بچه من اینجوری شده بود تا ۳روز تب میکرد هرچیم استا شیاف میزاشتم پایین نمیومد، با پاشویه پایین میاوردم که بعد بردم دکتر گفت ویروس گرفته.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
بیشتر ببینید
نه بابا میگن خیلی وقته سهروزم بستری شده دندون اصلا این شکلی نیست

اره درسته دندون بچه فقط بدنش داغ میکنه حتما عفونت داره

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
چرا ممکنه تب بده ...دختر کوچک من تب شدید میکرد علی رقم گفته ی عموم و پزشک ها ...به محض در اومدن دندو ...

تب نمیده گرما میده

تب مال ویروسه همه چی میگنن دهنشون

بدنشون با ویروس مصابله میگنه

اره درسته دندون بچه فقط بدنش داغ میکنه حتما عفونت داره

اره طفلک

من میمقرم تا به مامانای نی نی سایتی بفهمونم دندون تب نمیاره گرما میاره

اسهال نمیاره

چون اونا همش مصابله با ویروسه