2777
2789
عنوان

فال واقعی که همه چیو درست میگه

45089 بازدید | 76 پست

بچه ها من به فال اعتقاد دارم قبلا پیش یه خانومی رفتم که همه چیو راست گفت و چیزایی که نمیدونستم و باید باخبر میشدم رو بخم گفت و خیلی کمکم کرد، بهش اعتماد دارم و نمی ترسم 

ولی الان شرایطشو ندارم برم پیشش،

حالا فال تارو ت که تو تلگرام   اینا میذارن و میگن واقعیه ، بنظرتون بااونا فال بگیرم یا موکل و اینا میاد سراغ آدم! ؟ والا من یبار تاپیک گذاشتم یکی اومد گفت نکن موکلش میاد سراغت و اسم مادرتو بگی تمومه بدبخت میشی و... منم خیلی ترسیدم ... کی تجربه داشتع؟ تظرتون چیه فال بگیرم یا نه؟ میخوام درمورد یکی بدونم ازش بپرسم

به نام خدای عشق ♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سراغ این چیزا نرید

خب چرا نرم؟ 

اولین باره که تو همچین شرایطی هستم ، چندماهه.. تمام راه های عقلی و.. رو هم پیش رفتم... شدیدا نیاز دارم یکی واقعیت ها رو بگه تا خیالم راحت شه

به نام خدای عشق ♥️
هیچ کس از اینده خبر ندارد فقط  و فقط به خدا توکل و تکیه کنید ارامش واقعی و فقط از خدا بخواید

من هم به همین معتقدم عزیزم

از آینده هم چیزی نمیخوام بدونم

فقط میخوام از یکی باخبر بشم، چندتا سوال درمورد اون دارم... همین... یه سری سوالا چند ماهه منو از پا دراورده و به جواب نمیرسم .. روانی شدم بخدا😭

به نام خدای عشق ♥️