2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 89 ورژن جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 375507 بازدید | 11423 پست
وای که من عاشق این خوشگل پسرم نسیم جون چه خوب کاری کردی عکس گذاشتی کلی دلم وا شد اسفند براش دود کن
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
این دنیز خانوم رسما از روز جمعه ما رو کچل کرد صبح که چشمشو باز می کنه میگه بریم سرزمین عجایب و تمامی لحظه به لحظه اون روزو تعریف می کنه با ذوق زیااااد و با هر هیجان دوتا دستشو به هم فشار میده و مثل پروانه می پره بالا اکشب هم با گریه خوابید که بریم سرزمین عجایب
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می گه زنگ بزن به خاله ها با نی نی ها بیان بریم توووووولد
سلام لیلی جون شما خوبی‌ عزیزم

من رفتم تو استراحت مطلق اینقدر کیف میده

مرسده خوبه آوینا چه طوره بهش بگو بی‌معرفت دو دیقه بیا یه خبر بده دلمون براش تنگ شده

خوب یه قرار دیگه بذارید ایندفعه خودتون برید لیلی جون شوشو‌ها رو نبرید زمانش هم کمتر باشه
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
اره خوبه می خواست بیاد اینترنتشون قطع بود هفته دیگه میاد تهران بیشتر می تونه بیاد

خیلی مواظب خودت باش مونا فقط به خودتو دو تا بچت فکر کن و صد البته همسر مهربونت بقیه رو بیخیل
باید ببرمش خیلی عاشق بچه هاست ولی وقتی دورو برش شلوغ بشه قاط میزنه دیروز رفته بودیم بیرون هر بچه ای میدید میرفت باهاش دست میداد می گفت من دنیز یوسف زاده هستم شما اسمت چیه؟ بعد سر تا پای بچه رو وارسی می کرد دست به صورتش می کشید و از چیزی که خوشش میومد تریف می کرد مثلا به یه بچه می گفت چقدر کفشات قشنگه مبارکه یا به یکی دیگه می گفت گل سرت چیه ؟ صورتی؟ خیلی بهت میاد

یه بارم دیدم داره میره اصلا یادش نبود من و باباشو دست دختر کوچولو رو گرفته بود با مامانش اینا داشت میرفت جالبه با بچه های بزرگ تر از خودش اینجوریه با بچه هایی که هنوز حرف نمی زنند مثل کوچکتر از خودش بر خورد می کنه و میره لپشونو ناز می کنه و می گه کوچولووو؟
وای عزیزم چه قشنگ حرف میزنه

پس روابط اجتماعیش هم خوبه

یوسف هم بچه‌ها رو دوست داره ولی‌ یه کم دیر دوست می‌شه
سلام صبح به خیر

مونا جون امیدوارم بهتر بشی تو خونه شما فکر کنم باید خوشحال هم بشی که استراحت مطلق شدی شاید به نفعت بشه البته امیدوارم
راستی من می تونم شماره ات رو داشته باشم اگه اشکالی نداره قول می دم زحمت ایجاد نکنم مثل این پسره که مهمونتون شده ولی گفتم شاید یه سوالی داشته باشم بتونم ازت بپرسم
اگه ایراد نداره لطفا شماره ات رو برام ایمیل کن ممنون
هستی جون الکی که رای نیوردی بیا کرکره رو بالا بزن ........

نسیم جون ما 16 SEP (بیست و شش شهریور )میریم استامبول

راستی مونا شهربازی استامبول خوبه؟ آدرسش رو هم میشه برام بگذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خوبید

سلام الی جون عزیزم این شمارم 5379934943

آره خداییش به نفع‌ام شده اینقدر حال میده

شهر بازی هم مینیاتورک حتما شب برید که خیلی‌ قشنگ و کلی‌ کیف میده البته اگه روز برید کشتی هست میرید اونور یه کاخ هست
سلام بچه ها
من دارم از سینه درد میمیرم احساس میکنم جفتشون به سنگ تبدیل شدن دیشب که تا صبح از درد نخوابیدم
چیکار کنم
یه موقع توده نشه مجبور شم جراحی کنم
سوتین سفت بستم و تا حالا هم مقاومت کردم ندوشم دیگه چه کنم
برم داستینکس بخورم ؟
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
وای نوشین چه اوضاع بدی یه بار بهارک جون کامل نوشته بود برای می می سنگین باید چی کار کرد ولی من یادم نیست چون همش برعکس شنیده های من بود
خوشبختانه من از این مشکلا نداشتم
شما شیرت زیاد بوده احتمالا

سروشه عزیز خیلی خوشحالم که روی روال افتادی و همه چیز دلخواهته خدارو شکر
من واسه سه شنبه دیبارو میبرم سه سیب عکس بگیریم
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
2810