2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 89 ورژن جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 375507 بازدید | 11423 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1- شاد و پر انرژی ......................زینب.........الی

2 -خوش و اخلاق و پر حوصله.................هستی..........لیلی

3 -هنرمند و با ذوق...................سارا.............هستی

4-با معلومات و به روز.......................شیده.....................لیلی

5- احساساتی و رومانتیک................لیلی..............بهارک

6 -خوشگلترین و خوشتیپترین ........الی.............مرسده

7- خلاق در استفاده از تکنولوژی .....................مهرنگار..........مونا

8- با انگیزه ترین مامان .................... عاطفه .......................نوشین

9 -صبورترین مادر ........................ هستی ............ازیتا

10- روراست و صادق............. شیده ..................مونا

11- متین و آرام....................... عسل...................... هستی
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
واااااااااااااای چقدر عکس دیدم چقدر شاد شدم، عکسای تولد، شادی، تولد حسین, یوسف و مهسا جون

همه عالی و قشنگ

راستی سلاااااااام خوبین؟؟

چقدر خوشحالم که اینقدر بهتون خوش گذشته... راستش از دیدن عکسا هم خیلی شاد شدم هم دلم گرفت... من و دیانا خیلی تنهاییم گریههههههههههههههه هیچوقت اینقدر آدم دور و برم نیست بازم گریهههههههههههههه

آیتم 12 مسابقه: حسود و زرزرو: سروشه
1- شاد و پر انرژی .............زهره..................عقیق

2 -خوش و اخلاق و پر حوصله..........لیلی.................الی

3 -هنرمند و با ذوق...............هستی.................زینب

4-با معلومات و به روز..................بهارک.................شیده

5- احساساتی و رومانتیک............زینب..................مژی

6 -خوشگلترین و خوشتیپترین .........الی............هستی

7- خلاق در استفاده از تکنولوژی ...............................

8- با انگیزه ترین مامان .................مونا....................لیلی

9 -صبورترین مادر ..............بهارک..................آزیتا

10- روراست و صادق.............شیده..................مونا

11- متین و آرام.....................هستی................ملیکه
عرضم به حضورتون که بالاخره استخدام شدم تو همون مهدی که نزدیکمونه و خودم دوست داشتم

جمعه هم روز اول کارمه، قضیه حسنی و مکتب و اینا

4 روز در هفته کار، 2 روز کلاس

خدا به داد بچه ام برسه... ولی قربونش برم اینقدر شیرین و خوردنی شده که همش دارم میچلونمش به حرف افتاده من مامان ندید بدید هم کلی ذوق دارم خیلی چرت و پرت میگه عاااااااااااااشقشم

جالبه برام که میدونه هم کجا باید فارسی حرف بزنه کجا فرانسه
دیروز و پریروز چند بار هی دستشو میزاشت رو سرش میگفت سرم... منم خیلی هول میکردم ولی دیروز متوجه شدم بیشتر مواقعی که این حالتو به خودش میگیره وقتیه که باش مخالفت میکنم. امروز به مهدش سپردم که بیشتر حواستون باشه ولی وقتی رفتم دنبالش گفتن حتی یه بارم نگفته حتما با تو بازی میکنه یا میخواد حرفو عوض کنه... به محض اینکه رسیدیم خونه گفت بستنی میخوام گفتم بیا اول بریم لباستو عوض کنیم بعد وروجک باز سرشو گرفته میگه واااای سرم... شیطون ما رو گذاشته سر کار... خیلی ترسیده بودم...

الان که با مامانم میحرفیدم گفت شاید یه بار تو سرت درد میکرده فرهاد بت توجه کرده که اینم تکرار میکنه. گفت حتما تو هم تا گفته سرم هول کردی و هی سوال جوابش کردی اینم دیده جواب میده ادامه داده....

قلنبه ناقلا، آخه چقدر باهوش و بلان این فسقلیا
با سلام و احترام

>> یکی از اعضای عزیز خیریه همت در پیامی از همه دوستان تقاضای استمداد کرده است

"سلام. کودکی 22 ماهه به نام صدیقه بامری برای پیوند مغز استخوان احتیاج به کمک 7 نفر پلاکت دهنده با گروه خون (AB) منفی دارد.

این بیمار و خانواده اش که اهل منطقه محروم دلگان نزدیک ایرانشهر سیستان و بلوچستان هستند، قرار است این عمل را در بیمارستان دکتر شریعتی تهران انجام دهند.
شرایط افراد پلاکت دهنده: 1- مرد باشد 2- سن بالای 18 سال و زیر 50 سال داشته باشد 3- وزن بالای 50 کیلوگرم داشته باشد 4- دارای رگهای خوبی باشد 5- هیچگونه بیماری نداشته باشد >

شماره تماس: 09151986091 آقای مهدی بامری لطفا از پیگیری دریغ نکنید آخرین حلقه نباشید
راستی مونا اولین سونوت مبارک خدا رو شکر که همه چیز خوبه... خودت خوبی؟؟ ویار اینا نداری؟؟

میگم اگه بابا ها هم شرکت داشتن واسه آیتم صبورترین من به شوهر تو رای میدادم، من اگه جاش بودم طلاقت میدادم شوووووخی

ولی جدا مهمون ندیده نشناخته اینترنتی، نمیره هم؟؟ خدا صبرتون بده!! تو هم زیادی مهربون بازی درمیاری، چیزی که زیاده هتله... موندم مردم خودشون چه جوری روشون میشه.... آیکون مقادیری کلم و هویج سبز شده
2810