دوستای گلم، مامانای مهربون نی نیهای ناز مرداد 89 الان حدودا 18 ماهه که لحظه به لحظه توی شادی و غم شریک همدیگه بودیم، واسه ادامه این دوستی قشنگ، که انشالله به دوستی بچه هامون و بچه هاشون و... ختم بشه ورژن جدید این تاپیک رو واسه سال جدید افتتاح میکنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سارا جونم چه سوالهای سختی!!!! باید 2-3 بار حضوری همدیگه رو می دیدیم تا جواب سوالها رو صحیح می دادیم اما بازم دستت درد نکنه...اینجور چیزها تاپیک رو از یکنواختی در میاره
وای چه سوالایی!!!!!!!!!! من باید کلی فکر کنم البته جواب دادن سخته کاش یه لیست کامل از مامانها بگذاری تا کسی خدایی نکرده از قلم نیافته البته دقیق لیست بگذاری ها مامان سارا لطفا
سارا جون کاش حالا که زحمت کشیدی لیست همه مامانا رو هم میذاشتی چون لیست زینب جون کامل نیست....بهتره لیست جلو چشممون باشه.... کاش زینب زحمت می کشید و لیست صفحه اول رو ادیت میکرد....چون دسترسی به صفحه اول خیلی راحت تره....