تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بیخیال باو برا من ۵ س فاصلس تمرینم داد حوصلم نکشید انجام بدم
عه چرا
من رفتم فیزیوتراپی یه تمرینایی داد عکس گرفتم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
رد میشه چقد حساسی عزیزم بیخیال مطمعن باش کسی اینقد دقت نمیکنه و هرکسی ی عیبی داره دیگ
کسی دقت نمیکنه منم چون میرم کاراموزی دیدم دکتر هست گفتم استفاده کنم ولی اینک گفت شاید بعدا بخواد عمل کنی ترسیدم
۲۸ سالمه میگن عصب چشات تقریبا ۳۰ درصد موندن دست نزنیم بهتره . بدونه عینک تا جلو دماغمم نمیبینم
اخ 😔
امیدوارم بهتر شی چون اینجا ب بعد فقط دست خداست..
چیشد ک اب سیاه گرفتی؟ همینجوری یهو فهمیدی؟
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
والا من نشنیدم کسی بخواد برای پرانتزی بودن پا عمل انجام بده زیاد سعی کن بهش فکر نکنی
چرا بابا عمل داره ولی اینطوریه ک مفصلارو میشکنن دوباره جوش بخوره خیلی عمل وحشتناکیه