2777
2789

من 1401 کنکور دارم فرزانگان درس میخونم ولی معلم هامون خیلی خوب نیستن برای همین کلاس انلاین یه شهر دیگه گرفتم بعد مدیرمون دیروز گفت مدرسه امسال حضوری به نظرتون میتونم نرم سر کلاس

و اینکه من مشاور ندارم رنج قیمت ها چقدر هست بخوام بگیرم 

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواستم مشاور بگیرم چه خدماتی نیاز هست داشته باشن؟ 

حتما باید برنامه ای که برات مینویسه تعداد تست و مبحثی که باید بخونی توش مشخص باشه باید هر شب گزارش درس خوندنتو بررسی کنه و جواب ازمونتو برات تحلیل کنه 

بعضی موسسه ها خیلی پیگیریشون زیاده و حتی اگه دلت بخواد هر شب ازت ازمون میگیرن تا اشکال مطالعاتی همون روزت مشخص بشه

مشاور من هر هفته حتما ازم ازمون میگیره ولی اگه خودم بخوام هر شب میگم ازمون ازم بگیره

ولی کلا در زمینه های انگیزشی م باید بتونه ساپورتت کنه

مشاور من عالیه اگه خواستی میتونم موسسه رو بهت معرفی کنم اگه بتونی برای مشاور هزینه کنی خیلی میتونه کمکت کنه

خواستم مشاور بگیرم چه خدماتی نیاز هست داشته باشن؟ 

حتما اگه خواستی مشاور بگیری توجه کن که از یه موسسه خوب و معتبر باشه چون متاسفانه بعضی مشاورا که زیر نظر موسسه معتبر نیستن از احساسات بچه ها  سواستفاد میکنن به خصوص ما دخترا

حواست به انتخاب مشاور باشه چون به شدت تو آیندت تاثیر داره

من 1401 کنکور دارم فرزانگان درس میخونم ولی معلم هامون خیلی خوب نیستن برای همین کلاس انلاین یه شهر دی ...

سلام، اگه حضوری بشه که مجبوری بری سر کلاس و شاید کیفیت تدریس بهتر بشه اما بازم میتونیم راهای دیگه رو آزمایش کنیم مثل دیدن دی وی دی یا خوندن درسنامه کتابا و...

برای قیمت هم بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ ماهانه باتوجه به کارایی که قراره انجام بدیم اما با دانش اموزا راه میام برای هزینه 

حتما باید برنامه ای که برات مینویسه تعداد تست و مبحثی که باید بخونی توش مشخص باشه باید هر شب گزارش د ...

اره دقیقا این کارایی که گفتی خوبه اکثرا هم مشاورا انجام میدن چون مثلا گزارشکار گرفتن هر شب خیلی مهمه و باید حتما گزارشکارا تحلیل و اصلاح بشه

لطفا بگین رشته سختیه؟؟ من خیلی علاقه دارم اگه بخونم پشیمون نمیشم آینده ای داره؟؟ معدلام در حد 18 ن ...

ببین نسبت به بقیه رشته ها قطعا هم سخت تره هم دوره تحصیلش طولانی تره اما باید واقعا بهش علاقه داشته باشی به شب بیداریاش ، سر و کله زدن با مریضا 

اگه واقعا دوستش داشته باشی و همه اینا برا لذت بخش باشه و حاضر باشی به خاطر هدفت تلاش کنی حتما موفق میشی💪🏻🤩

ببین نسبت به بقیه رشته ها قطعا هم سخت تره هم دوره تحصیلش طولانی تره اما باید واقعا بهش علاقه داشته ب ...

اتفاقا خیلی علاقه دارم ولی بعضیا میگن آینده ای نداره من به حرف کسی گوش نمیدم ولی میترسم حرفشون درست باشه😔😑

معدلام خوبه واسه این رشته بنظرتون؟؟