سلام به همه ی دوستان
من طی دو سال گذشته زخمای پسوریازیس خیلی زیاد داشتم که خیلی خیلی خیلی شدید بود از نوع پوسچولار
شبی نبود که گریه نکنم و نمیتونستم با این موضوع کنار بیام
همه دکتر و پمادی رو امتحان کردم همه دکترا بهم گفتن درمان نداره و حتی گفتن طب سنتی هم الکیه
ولی من یه روز دلم رو به دریا زدم و رفتم طب سنتی
تو دلم گفتم اگه این دکتر بهم بگه درمان نداره ول میکنم میرم
ولی وقتی از دکتر پرسیدم که ایا درمان داره گفت آره و من با تمام وجود حرفش رو باور کردم
اون دکتر طب سنتی فقط همینا رو برام تجویز کرد
سرکه انگبین
نمک قبل از غذا بعد از غذا
هویج رنده شده با سرکه انگور طبیعی دو ساعت بعد از ناهار
و من شروع کردم الان یکسال میگذره و من هیچ اثر و اثاری از پسوریازیس ندارم
دوستان من بعد از اینکه از پیش اون دکتر رفتم شبانه روزم شده بود مطالعه ی طب سنتی اینقددددددددد خوندم و خوندم و خیلی چیزا رو هم خودم از اینترنت درآوردم و رعایت کردم تا بدنم پاکسازی بشه
و به معجزه ی طب سنتی رسیدم
و چون همیشه نظرات افراد پسوریازیسی رو تو اینترنت و انجمن میخوندم گریه ام میگرفت که چقد همه در عذابن .دوس داشتم تجربه ی واقعیم رو بهتون بگم
این نه تبلیغه نه هیچ سودی برای من داره
فقط دلم میخاد به همه ی اونایی که از پیوریازیس رنج میبرن بگم واقعا واقعااااااااا درمان داره اگه بدنتون رو سم زدایی کنید و به معجزه ی سرکه انگبین و حجامت و پاکسازی بدن و کبد برسین
توروخدا حرف دکترا رو باور نکنید بخدا طب سنتی ما اینقدددددددددررر غنی هستش که با دست خالی معجزه ی خدا رو بهمون نشون میده
دوستان من دیگه هیچوقت سرکه انگبین رو از سفره ی غذاییم حذف نمیکنم
حرف آخر توروخدا در مورد پاکسازی کبد تحقیق کنید در مورد طب سنتی مطالعه کنید هر دکتری که بگه درمان نداره رو بزارید کنار .دکتری که ایمان داره با یاری طب سنتی و خدا این بیماری درمان میشه رو برید
انسان با امید زنده است
به لطف خدا امیدوار باشید خداوند بزرگ برای هر دردی درمان داده.
کوچیک همه ی شما زینب