2777
2789
عنوان

درمان پسوریازیس

54951 بازدید | 118 پست

سلام به همه ی دوستان

من طی دو سال گذشته زخمای پسوریازیس خیلی زیاد داشتم که خیلی خیلی خیلی شدید بود از نوع پوسچولار

شبی نبود که گریه نکنم و نمیتونستم با این موضوع کنار بیام

همه دکتر و پمادی رو امتحان کردم همه دکترا بهم گفتن درمان نداره و حتی گفتن طب سنتی هم الکیه

ولی من یه روز دلم رو به دریا زدم و رفتم طب سنتی

تو دلم گفتم اگه این دکتر بهم بگه درمان نداره ول میکنم میرم

ولی وقتی از دکتر پرسیدم که ایا درمان داره گفت آره و من با تمام وجود حرفش رو باور کردم

اون دکتر طب سنتی فقط همینا رو برام تجویز کرد

سرکه انگبین

نمک قبل از غذا بعد از غذا

هویج رنده شده با سرکه انگور طبیعی دو ساعت بعد از ناهار

و من شروع کردم الان یکسال میگذره و من هیچ اثر و اثاری از پسوریازیس ندارم

دوستان من بعد از اینکه از پیش اون دکتر رفتم شبانه روزم شده بود مطالعه ی طب سنتی اینقددددددددد خوندم و خوندم و خیلی چیزا رو هم خودم از اینترنت درآوردم و رعایت کردم تا بدنم پاکسازی بشه

و به معجزه ی طب سنتی رسیدم

و چون همیشه نظرات افراد پسوریازیسی رو تو اینترنت و انجمن میخوندم گریه ام میگرفت که چقد همه در عذابن .دوس داشتم تجربه ی  واقعیم رو بهتون بگم

این نه تبلیغه نه هیچ سودی برای من داره

فقط دلم میخاد به همه ی اونایی که از پیوریازیس رنج میبرن بگم واقعا واقعااااااااا درمان داره اگه بدنتون رو سم زدایی کنید و به معجزه ی سرکه انگبین و حجامت و پاکسازی بدن و کبد برسین

توروخدا حرف دکترا رو باور نکنید بخدا طب سنتی ما اینقدددددددددررر غنی هستش که با دست خالی معجزه ی خدا رو بهمون نشون میده

دوستان من دیگه هیچوقت سرکه انگبین رو از سفره ی غذاییم حذف نمیکنم

حرف آخر توروخدا در مورد پاکسازی کبد تحقیق کنید در مورد طب سنتی مطالعه کنید هر دکتری که بگه درمان نداره رو بزارید کنار .دکتری که ایمان داره با یاری طب سنتی و خدا این بیماری درمان میشه رو برید 

انسان با امید زنده است

به لطف خدا امیدوار باشید خداوند بزرگ برای هر دردی درمان داده.

کوچیک همه ی شما زینب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کدوم دکتررفتی میشه به منم بگی؟خیلی احتیاج دارم به یه دکتری که کارش درست باشه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

مرسی از اینکه تجربه ات رو در اختیار گذاشتی ، میشه هرکاری رو که انجام دادی بگی ؟ و اینکه چه مدت بعد از مصرف دارو ، آثار بهبودی حاصل شد ؟

من چندین ماه داروهای بدمزه ی طب سنتی رو خوردم و ۴۰ روزی یکبار هم حجامت انجام دادم ، ولی دیدم بهتر نشدم ، درمان رو ول کردم ، حالا هم از لجم ، چیزایی که برام مضر بود رو دارم میخورم ، کبدم هم چربه  

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ چه کتابی خوندی؟

ببین بعضی ها معتقدن همه ی بیماری ها رو خودمون می آفرینیم 

یعنی اینکه با افکارمون هم میتونیم خودمون و شفا بدیم هم میتونیم بیمار کنیم

کتاب های مختلفی هست مثلا "شفای زندگی" خوب توضیح داده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خداروشکد گلم مى تونم بپرسم پىش کى رفتید 

والا نمیخام تبلیغ کنم شاید بعضیا فک کنن همه این متن برای معرفی یه دکتر بوده

ولی تو اینترنت سرچ کنید درمان پسوریازیس با طب سنتی دکتر طب سنتی معرفی میکنه

دیگه معروفترینشم خیراندیشه که البته فک کنم الان ویزیت نمیکنه دیگه

خوشحالم که سلامتیت رو دوباره بدست آوردی در مورد آرتریت روماتوئید هم چیزی خوندی در این مدت؟ 

بله منم یکم داشتم انگشت شست پام

بخدا همش با پاکسازی بدن خوب میشه