2777
2789
عنوان

کرم موبر برای دختر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 59641 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لیزر خونگی دارم واسه چونه م موی زاید داشتم رفع شد کامل ولی چون خونگیه سطح مقطعش خیلی کوچیکه خیلی ...

من خونگی رو‌نمیدونم ولی مرکز لیزر میرفتم عاااالی بود واقعا راضی بودم نتیجه گرفتم

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
نه واقعا اون‌ناحیه رو‌که‌میزنی تیره مبشه.من از وقتی پودر میزنم واقعا روشن‌میشه

حااالا امتحان بکنیم. پودر با کرم موبر فرق میکنه؟ من از این کرم های موبر زذم رو پام دیگ موش نیومد .الان ۱۵ سال کذشته ی قسمت از پام مو نداره اصلا

ببخشید دخترت پریود شده؟ قدش چه قدره الان؟

نه پریودت نشده کلا از بچگی ریزه بود خودم ۱۷۰ شوهرم۱۸۵ هست ولی دهترم خیلی کوچوله الان۱۴۱ هست نمیدونم‌به کی رفته؟دکتر بهش امپول داده دیرتر بلوغ شه ...خیلی نگرانشم😭😭😭😭

ببخشید کدومش با اب خالی میره؟؟؟ بدون اینکه بخوای کاردک بکشی...

همشون اگر به اندازه کافی صبر کنی با آب خالی میره و نیازی به کاردک نیست ، فقط بعدش یه لیف یا با دست شستن کافیه

بعضی ها مثل نوره طلایی زرنیخ اش بیشتره و زودتر اثر میکنه و چون آهک اش کمتره بهتر عمل می کنه