2777
2789
عنوان

کرم موبر برای دختر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 59646 بازدید | 72 پست
اپیلاسیون کنه خب عزیزم من دوبار مو بر زدم پوستم به فنا رفت دیگه رفتم لیزر راحت شدم قبل مو بر و لیزرم ...

اخه درد داره . من خودم تا حالا انجام ندادم! بعدم عمرا بذاره کسی انجام بده. 

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا بچه سخته.درد داره

آره درد داره ولی پوست بسوزه هم با مواد شیمیایی اونم جای بدیه خیلی بدتره دردش و ماندگاره تا مدتی

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
اها.ژیلت نزن بنظرم.موهارو بیشتر وضخیم میکنه

من از دکتر پوست پرسیدم گفت هیچ تاثیری نداره فقط چون حالت تیغ تیغی اول درمیاد ادم فکر میکنه ضخیم شده.

اخه درد داره . من خودم تا حالا انجام ندادم! بعدم عمرا بذاره کسی انجام بده. 

واسه خودت یا بچت؟ لیزر ولی درد نداره کندلا یکم میسوزه فقط یکم اما دایود اصلا حس نمیشه

من از دکتر پوست پرسیدم گفت هیچ تاثیری نداره فقط چون حالت تیغ تیغی اول درمیاد ادم فکر میکنه ضخیم شده.

نه واقعا اون‌ناحیه رو‌که‌میزنی تیره مبشه.من از وقتی پودر میزنم واقعا روشن‌میشه

منم بهم یاد دادن یعنی😂😂 بعدم آش ولاش میشدم حساسیت داشتم الان فقط،ژیلت

🤣🤣🤣 ژیلت زود میاد از حموم میای بیرون میبینی درومدن. امروز تا حالا دارم رو همین موضوع فک میکنم. نطرم رو موم بود ی تایپیک خوندم نوسته بود طرف موم زده پاره شده اون ناحیه اش بردنش بخیه زدن 😂😂. فعلا کم دردسرترینش همین ژیلته. 

واسه خودت یا بچت؟ لیزر ولی درد نداره کندلا یکم میسوزه فقط یکم اما دایود اصلا حس نمیشه

من لیزر خونگی دارم واسه چونه م موی زاید داشتم رفع شد کامل ولی چون خونگیه سطح مقطعش خیلی کوچیکه خیلی زمان میبره هنوز حوصله نکردم.

بخدا زیاد میکنه ژیلت من اتفاقا از دکتر پوست پرسیدم چرا زیاد میشه با ژیلت میزنه آدم؟ گفت چون منافذ بزرگتر میشه از هر منفذ بیشتر از یکی دمیاد ضخیمیشم که مقایسه کنی نسبت به اول کاملا مشخصه! تازه ژیلت پوست رو دون دون و بعضیارو ضخم میکنه