2777
2789
عنوان

کرم موبر برای دختر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 59646 بازدید | 72 پست
زیلت بنظرم بهتره. اگ خجالت نمیکشه خودت نشون بده چطور استفاذه کنه

وای من ۱۵ سالم بود عقدم کردن تازه اونروز یادم دادن واجبی بزارم

همش کل کلی بود و موها نرفته بود درست

خوبه شوهرم ۳ ماه صبر کرد بعد منو دید🥴🥴🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اتفاقا بهترین زمانه 

نزار از ژیلت استفاده کنه چون ضخیم تر میشه موها 

من خودم که که پودر موبر استفاده میکردم بهش حساسیت داشتم و پوستم رو خیلی خشک میکرد شما حواست  باشه اگه نمیسازه به پوستش یه مارک دیگه بگیری

آنقدر خوب باشید تا در زمان نبودتان مردمان تنها و تنها از کردار نیک و اخلاق خوب و خاطرات خوش آنها در کنار شما را یا آور شوند.🙂
چندسالشه دخترتون.من‌موندم چی کنم

۱۲. زیر بغلشو چند بار کرم زدم ولی الان هفته ای یه بار ژیلت میزنم براش. ولی اون قسمتو نمیذاره هیچ کاری کنم فقط خودش با قیچی کوتاه میکنه

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
وای من ۱۵ سالم بود عقدم کردن تازه اونروز یادم دادن واجبی بزارم همش کل کلی بود و موها نرفته بود درست ...

😅😅😅😅😅🤣🤣🤣 واجبی همین پودر سفیداست؟ من بلد نیستم استفاده کنم، تمیز ورمیداره؟ 

دختر من دوازده سالشه سفید و بوره موهاش طلایی زیتونی ولی اون قسمت مشکی پرکلاغی!!!!!!!

اپیلاسیون کنه خب عزیزم من دوبار مو بر زدم پوستم به فنا رفت دیگه رفتم لیزر راحت شدم قبل مو بر و لیزرم اپیلاسیون میکردم بد نبود 

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹