2777
2789
قطعا ژل فله و باز شده بوده

مامانم رفته گفت جلو‌خودم بازش کرده

والا نمیدونم ینی یه مارک دیگه بوده؟

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لب؟  رووفیل زدم. راضیم. جدیدا نبوده. چندین ماه گذشته. قیمت جدیدش پرسيدم گفتن1800

ژل چینی عوارضش چیه؟؟؟ واسه فیلر بینی؟؟

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
دخترا کاش ماندگار بود میگم دکتر نگفت چربی بهتره

چربی جذب میشه همش مگه اینکه ۳بار بزنی

خیلیم غیرطبیعی میشه

مامانم رفته گفت جلو‌خودم بازش کرده والا نمیدونم ینی یه مارک دیگه بوده؟

رووفیل قیمتش 600 نیست

دوستم کلینیک داره. قیمت جدیدش 1800 هر سی‌سی شده. یماه پیش 1600 بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ژل چینی عوارضش چیه؟؟؟ واسه فیلر بینی؟؟

نمیدونم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چربی جذب میشه همش مگه اینکه ۳بار بزنی خیلیم غیرطبیعی میشه

ای بابا

اینجا تبادله نظره …لطفا لطفا ‌بازم لطفا رو‌نظر هم ریپ‌نزنیم…اگه قرار شد همه عین هم نظر داشته باشیم که دیگه هیچ …هر کس نظر خودش رو‌ داره ‌وقتشه که شخصیتمون رو‌ اپدیت  کنیم …
رووفیل قیمتش 600 نیست دوستم کلینیک داره. قیمت جدیدش 1800 هر سی‌سی شده. یماه پیش 1600 بود

چقد دغل باز شدن مردم به اسم رووفیل حتما اشغال میزنه

اصلا نمیترسن

اسمش چارموست نبود؟ تو دیوار زدن ژل چارموست ده سی سی ۲میلیون و چارصد

ده سی سی چیه کلا دوسی سی زدم هر سی سی دومیلیون و پانصد دوسی سی اش شد ۵ میلیون

میشه با دلهای پاکتون برای مامان شدنم صلوات بفرستید

دخترا کسی میدونه عوارض ژل چینی چیه؟؟؟  واسه فیلر بینی؟؟؟

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
ده سی سی چیه کلا دوسی سی زدم هر سی سی دومیلیون و پانصد دوسی سی اش شد ۵ میلیون

وای خدایا بخدا این زده  ژل چارموست ده سی سی برای تمام صورت فقط ۲ودویست!!!!!!

وای خدایا بخدا این زده  ژل چارموست ده سی سی برای تمام صورت فقط ۲ودویست!!!!!!

حتما آشغالی بوده معلوم نیست چیه من اسم ژلی که زدم رو گذاشتم خیلی راضیم واقعا خط خندم برطرف شده 

میشه با دلهای پاکتون برای مامان شدنم صلوات بفرستید
حتما آشغالی بوده معلوم نیست چیه من اسم ژلی که زدم رو گذاشتم خیلی راضیم واقعا خط خندم برطرف شده 

اره خوندمش گلم ممنون😘