2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حتی مثلا خیار که همه میگن خوبه رو پوستم میذارم قرمز میشه میخاره فکر نکنم چاره ای داشته باشه من که میخام برم دکتر از پزشک کمک بگیرم
سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
2803
فک میکنم از خشکی پوست این اتفاق میوفته ..همیشه مرطوب کننده بزن به پوستت
خدایا ....یک کمی بیا جلوتر ....بیا جلوتر میخوام در گوشت یه چیزی بگم ......من بدون تو و حضور تو میمیرم .......تمام شدم شروعم کن دوباره ...دستمو بگیر و .....
2804
پوست منم مختلطه جوش ریزم میزنه تو گرما یعنی انقدر برای چربی پوست بهم کرم oil free دادن پزشکا الان پوستم خشک شده بخصوص گونه هام.قرمز میشه میخاره.من یه مدته کرم بهبود دهنده مدیلن رو گونه هام میزنم بهتر شده.هم قرمزیش هم خارشش. اما کلا از پزشک پوست کمک بگیری بهتره
سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
مرطوب کننده فاقد چربی برای خارش و قرمزی گونه من که جواب نمیده تازه بدترم میشه
پوست منم مختلطه گونه هام خشک و پیشونیم فوق العاده چرب و پر جوش ریز
آدم ها فقط آدمند نه کمتر نه بیشتر ، اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی . . . آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی . . .آنها تورا می شکنند
2805
برای گونه هات یه کار سراغ دارم ولی خودم انجام ندادم از حمام که میای یه کم روغن زیتون به گونه هات بزن و ماساژ بده خیلی خوب عمل میکنه
آدم ها فقط آدمند نه کمتر نه بیشتر ، اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی . . . آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی . . .آنها تورا می شکنند