2777
2789
عنوان

از زندگیتون راضی هستین😍😪

274 بازدید | 19 پست

تازگیا من دیگه احساس خوشبختی نمیکنم 

وقتی که همسن هام رو میبینم خیلی ناراحت میشم 

من ۱۶سالگی ازدواج کردم الانم ۱۷سالم یه دختر هم دارم از زندگی راضیم

اما  امروز یکی از فامیلمون رو دیدم دخترش همسن من بود بخدا وقتی دیدمش دلم اتیش گرف چون ک دیدم داش با دخترهای فامیلمون میخندید ،حرف ،میزد ،شادی میکرد و باهاش مثل بچه ها رفتار میکردن 

اما من چی بچه بقل و فقط با زن های بزرگتر از خودم باید حرف میزدم

نمیدونم چرا اینجوری شدم   

عزیزم چرا اینقدر زود ازدواج کردی

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

گلم چرااخه زود بچه دار شدی؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم میخواست ازدواج کرده بودم و دختر داشتم  اصلا از زندگی الانم راضی نیستم فقط شکر که سالمم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

من نیستم....

منم ۱۶ سالمه بدم میاد عین بچه ها رفتار شه باهتم همه دیگه مث بزرگا هستن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

من افسردگی دارم وبیشتروقتاناراحتم بااینکه همه چی زندگیم خوبه واقعانمیدونم چرااینجوریم😢همه بهم میگن خوشی زده زیردلت ولی هیچ کس ازدلم خبرنداره

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

شما به هر دلیلی تصمیم گرفتی زود ازدواج کنی عزیزم لابد دلایلت قانع کننده بوده پس دیگه با این فکرا خودتو اذیت نکن به فکر خودت و بچت و همسرت  و پیشرفتت باش درس هم بخون یا مهارت یاد بگیر 

هرکس مسیر زندگی خودش و انتخاب های خودشو داره دیگه خیلی نمیشه مقایسه کرد بیفایدست.زندگی روباید با چنگ و دندون بسازی تا ازش راضی باشی 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه