2777
2789

تاپیک قبلیم رو خواستید بخونید. اونجا همممه چیز رو توضیح دادم. گفته بودم حداقل برداشت 500 هستش. ولی Axo گفت که هنگام اتمام زمان استخراج، یعنی وقتی وارد بازار شد شما هر چقد که دلار داشتین میتونین بردارین. فقط دیگه نمیتونین استخراج کنین. یعنی الان اگه شما حتی به 500 هم نرسیدید. مثلا فقط 50 تا استخراج کردین، بعد 4 روز بازم وارد کیف پولت ن میشه. من خودم 500 تا شد و وارد trust wallet کردم. الان 4 روز وقت مونده.خودشم اگه زیر مجموعه گیری کنید بیشتر و بیشتر دلار میگیرید. اگه خواستید روش زیر مجموعه گیری رو واستون یاد میدم یه عااااالمه زیر مجموعه داشته باشید. این توی تلگرام با رباتش هم میتونید استخراج کنین. ربات وقتش 9 روز مونده هنوز. حداقل برداشت‌ش هم سیصد دلاره. اگه میخواین پیشنهاد دوستی بدین نکته به نکته ش رو توضیح بدم. 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
بیشتر ببینید

ارزونی خودتبا ثبت نام و احراز هویت توی صرافی بیت پین هم میتونین دوج رایگان بگیرید

الان هم یه کمپین عالی دارن به اسم جمع برنده که دوتا 206 هدیشون یکیش که بدون قرعه کشی

دومی هم با ثبت نام  توی قرعه کشیش شرکت میکنید

اگر کد رفرال تون رو هم برای دوستاتون بفرستید و دعوت کنید میتونید مانا و شیبا هدیه بگیرید
https://bitpin.ir/landing/winners