2777
2789
عنوان

چراماهیام تلخ شدن؟😟

3348 بازدید | 14 پست

سبزی پلو باماهی درست کردم

گذاشتم تو ادویه وزعفران ابلیمو ۴ساعت

الان سرخ کردم دیدم تلخه چرااینجوری شده؟🥺

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی موقع صید شکم ماهی رو خالی نکنن میگنده و گوشت اون قسمت تلخ میشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شکمش ک خالی نبود باردارم بود تخم پرشکمش بود

خیلی از این مغازه ها که رو ماهی یخ میذارن هم دقت کنی شکم ماهی ها پر هست و موقع فروش خالیش میکنن.  اکثرا تلخ هست اگر بخری.

اگر شمال یا جنوب زندگی نمیکنی که بتونی تازه تهیه کنی سعی کن از فروشگاه ها فیله ماهی بخری. اینطوری تلخ نیستن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خیلی از این مغازه ها که رو ماهی یخ میذارن هم دقت کنی شکم ماهی ها پر هست و موقع فروش خالیش میکنن. &nb ...

عجب اشتباهی کردم نمیشه خوردش اصلا

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
شکمش ک خالی نبود باردارم بود تخم پرشکمش بود

بخاطرشکمشه.اون قسمت شکمش رو نخور.گاهی واسه ماهم پیش میاد.ولی تاجایی که بشه ماهی زنده میخریم.اگه یخ زده باشه دل وروده هاش باعث تلخیش میشه خیلی بده خدایی

برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد.    وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
عجب اشتباهی کردم نمیشه خوردش اصلا

فقط بخش دم ماهی رو که محتویات شکم نداشته شاید بتونی بخوری.

بقیش فاسد هست.

اگر فاکتور خرید رو داری ببر پس بده به مغازه داره. فاکتور داشته باشی چون جنس خراب بوده باید پول رو پس بده‌. اگر فاکتور نداری که هیچی رو نمیتونی ثابت کنی.

کلا سعی کن از فروشگاه بخری که تاریخ داشته باشه. اینجوری همشون میگن تازس!!!