2777
2789

سلام به همه میخوام برای درد معدم از بارهنگ استفاده کنم برای اولین بار. واقعا از هیچ چیزی تا حالا نتیجه نگرفتم. وقتی بارهنگو میذارم بجوشه بعدش باید صاف کنم بخورم یا با همون دونه هاش؟  چون صاف نمیشه اصلا خیلی لزج میشه. لطفا کمکم کنین کسایی که تجربه دارن. ❤

من مامانم شبا با ماست و عسل میخورد خیلی تاثیر داشت.روا زاده بش گفته بود فک کنم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درمان ۸۰ درصد از بیماری‌های #گوارشی

✅ یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ در یک و نیم لیوان عرق نعناع ۵ دقیقه جوشانده بعد از ولرم شدن با یک قاشق مرباخوری عسل شیرین کنید و روزی یک لیوان، میل شود. نیم ساعت قبل از صرف شام.

به مدت چهل روز

🔺نفخ

🔺زخم معده

🔺گاز روده

🔺کولیت

🔺ملین و نرم کننده روده جهت رفع یبوست

🔺خونریزی مقعد از سردی

🔺عفونت روده

🔺تهوع سرد و برگرداندن غذا

🔺کم اشتهایی با منشاء سردی معده و روده

🔺دل‌دردهای شدید

🔺عفونت(هلیکوباکتری)معده

و……

🔺افردای که #یبوست دارند یک استکان گلاب و عرق نعناع ترکیب کنند و با تخم بارهنگ طبق دستور بجوشانند و مصرف کنند.

👈 استفاده از این ترکیب در نوزادان روزانه ۳ تا ۵ قاشق چایخوری بدون عسل

👈 در خردسالان روزانه یک استکان

به من گفته بودن با ۱ لیوان عرق خارشتر ۱۰ دقیقه بجوشونم. بعد با عسل شیرین کنم بخورم.

شیرین بیان ناشتا هم خوبه

اگه معدت سرد شده ناشتا و اخر شب سیاه دونه با عسل بخور.

مایعات و سردی و سالاد بین غذا نخور

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
بیشتر ببینید