2777
2789
عنوان

تکنولوژی و کودکان

50 بازدید | 5 پست

سلام.

این یک نظرسنجی برای والدین طراحی شده است.

موضوعش  در مورد کودکان و تکنولوژی است.

ممنون میشیم  اگه نظرتون  را در این ارتباط بدونیم.

این نظر سنجی شامل ۲۰ سوال است. (لطفا لینک زیر را مشاهده کنید). 

https://survey.porsline.ir/s/tjPIotI#?ref=wh

تعداد رای : 5
نظرسنجی
اموزش ان را لازم می دانم
3
60%
کلا مضر میدانم
1
20%
وسایل خاص و مناسب کودکان را مفید می دانم
1
20%

سلام پرسش نامه رو جواب دادم

ولی بعضی از گزینه های جواب 

با سوال تطابق نداشت

بااحترام

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم . محبت کردید. 

سلامت باشید 

امیدوارم از انتقادم ناراحت نشده باشید💞

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
2805
به هیچ عنوان. انتقاد شما از حسن نیت  و محبت شما است.  و قطعا باعث افزایش دقت بنده در ایند ...

ممنون از دیدگاهتون

زنده باشید انشاالله ❤