2777
2789
تا حالا کسی رو دیدین که عمدا بچه اش رو یک سال دیرتر بفرسته مدرسه ؟ نظرتون چیه ؟ آموزش و پرورش گیر نمیده ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عمدا آخه دخترکم خیلی ضعیف و ریزه میزه اس از همسنهاش ریزتره خیلی هم حساسه و زود مریض میشه میگم اگه یه سال دیرتر بره یه ذره بزرگتر میشه و تو دست و پای بچه ها له و لورده نمیشه
من تو خانواده مطرح کردم همه به شدت استقبال کردن شوهرم خیلی خوشحال شد از فکرم فقط نگران اینم که بعدا که بزرگتر شد که سناشونو با هم مقایسه میکنن ، فکر نکنن مردود شده و تو یه کلاس دو سال مونده
از مهر تا شهریور سال بعد تو یک کلاس میشینن....خدایی بچه متولد شهریور 11 ماه از همکلاسی متولد ماه مهر کوچیکتره....در این مواقع اره.....
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام یکی از دوستای خواهر من همین کار رو کرد. هیچ مشکلی نداره. اتفاقا بهتر هم هست. چون بچه بیشتر حس بازیگوشی خودش رو ارضا می کنه و بعد که میره مدرسه آمادگی بیشتری برای یادگیری داره.
خدایا شکرت .... خدایا بهم صبر و ظرفیت و عافیت و برکت بیشتری بده، تا بیشتر و بهتر قدر نعمت های تو رو بدونم ... خدایا شکرت
دختر من اردیبهشت 89 هستش قرار بود اخر تیر باشه ولی خیلی زود دنیا اومد برا همین دوره نوزادی خیلی سختی رو گذروند 40 روز بیمارستان بستری بود بعد هم رشد جسمی اش خیلی کند بود تو 11 ماهگی تازه نشستنو یاد گرفت دیر راه افتاد دیر حرف زد ولی ذهنی خیلی بچه زرنگیه مربی مهدش میگه از زرنگی اش تعجب میکنم هر شعری رو یه بار بخونم یاد میگیره
2810