2777
2789
عنوان

شما بگید تقصیره منه؟

157 بازدید | 25 پست

شوهرم‌گیر میده که جلو بچه لباس عوض کن

میگه خوب نیست خودتو بپوشسونی بچه کنجکاو میشه

والا منم لباس هام یا نیم‌تنه یا شلوارک و ... داخل خونه هست

میرم حمام بچه رو تشویق میکنه که درو وا کنیم مامان رو ببینیم

منم‌ چندباره ناراحت میشم

میگم‌دلم‌نمیخواد اعضای خصوصی بدنم رو کسی ببینه

میگه تو بلد نیستی چکار کنی بچه کنجکاو نشه

جالبه بچه۶ساله رو یه کاری کرده دامن میپوشم میخوابه که از زیر دامن ببینتم

میگه دختره چه اشکالی داره

امروز هم حمام بودم ۶ یا ۷ بار دره حمام رو با قاشق باز کردن و درو هل میدادن

منم ناراحت شدم یه دستم به در بود که وا نشه یه دستم به دوش

خلاصه تا درو باز کردن سریع قفل کردم درو

نگو از اونور چون با قاشق باز کردن یهو قاشق برگشته خورده تو چشم بچه

بماند که کلی تو این وضع کرونا رفتیم‌ دکتر و معطل شدیم

دکتر گفت خدا رحم کرده به بچه

حالا هی میگه تو نباید درو میبستی

بنظرتون مشکل از منه؟یا ایشون به دکتر روانشناس نیازمندن🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ایشون انگار مشکل دارن باید برن دکتر روانپزشک 

این چه نوع دیدگاهیه

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
همتون به روانشناس نیاز دارید

خودشون چرا؟

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
خو اول که میره حموم درو قفل کنه وقتی اینارو میشناسه

فک کنم خودتم به دکتر نیاز داری اونم از نوع چشم پزشک

خو نوشتم درو با قاشق باز میکنن

یعنی در قفل بوده

برو بخواب فک کنم خوابت میاد

خو اول که میره حموم درو قفل کنه وقتی اینارو میشناسه

خو پس ایشون مشکل ندارن 

گفتم شاید میگید ایشون باید بذارن😐

یعنی توقع زیادی آدم جای خصوصیش رو نخواد بچه اش ببینه؟

عزیزم حرف شما درسته من میگم اشکال فقط از همسرته ولی وقتی میدونی که میان تو حموم دید زدن درو قفل کن یه دور هم برید مشاوره به شوهرت بفهمونه این کار خوب نیس