2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر تشخیص نداده ما چطوری تشخیص بدیم؟!

چندتا پیشنهاد میکنم که سخت نیست.

موقع خواب بالای سرش سوره دهر( انسان)  قرآن رو باز بذار.

یه زیر انداز خوب زیرش پهن کن، موقع خواب بدون پوشک باشه، شاید موقع ادرار کردن اذیت میشه. اینطوری میفهمی کی ادرار میکنه.

پیشنهاد دیگه ام اینه که روانشناس بری. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
2803
ببین خانومی اینکه می گی از وقتی به دنیا اومده این مشکل رو داره پس باید یه چیزه جدی باشه که حتماً پزش ...

خانمی پسر منم این حالت رو داره که شما میگین از وقتی از شیر گرفتمش این شکلی شده ۴صبح بیدار میشه با جیغ های وحشیانه و زدن من و خودش بعضی شبا واقعا میرنمش دیگه واقعا خسته شدم توی شهر غریب دست تنهام سر کار هم میرم .وقتی بی محلش کردین دیگه خودش رو نزد یا داد و بیداد کنه؟ 

2804
 خانمی پسر منم این حالت رو داره که شما میگین از وقتی از شیر گرفتمش این شکلی شده ۴صبح بیدار میشه ...

تو رو خدا نزنینش میدونم خیلی سخته منم دقیقا همین وضع رو داشتم تا یکی از فامیلا گفت شیر عسل درست کن حالت ولرم باشه تو خواب بش بده گشنش میشه اوایل نمیگرفت بعد اینقدر درست کردم که گرفت الان یکی حدود سه شب میخوره یکی هم هفت صبح دیگه هم از اون گریه های وحشتناک خبری نیست