2777
2789
عنوان

گوشی شیامی نوت ۸ ساده (پرو نیست )

73 بازدید | 13 پست

۳ تومن ارزون نیست 

می‌خوام بفروشمش 

ولی کاملا نوعه و سالمه 

تو دیوار خطرناک نیست بگم کارت شناسایی بیارعه یا نه ؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخییی همین گوشی رو از من دزدیدن ۱ هفته بعد خریدنم.... اون موقع بالای ۴ تومن خریدمش بهمن ماه

منم ۴۶۰۰ خریدم 

سه تومن ارزون نیست ؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
نه نمیخواد 

آخه یارو میخواد بیاد تو حیاط مجتمعه مون 

همینجوری راش بدم یعنی ؟

تا حالا از دیوار چیزی نخریدی ؟؟

نه والا 

الان نوش چقده؟ 

همین حدوداست 

منم ۳ ماهه خریدم

نه والا 

کاملا مشخصه 

اون طرف میاد خونتون و وسیله رو میخره و پولشو میده 

همین 

با کارت شناسایی طرف چیکار داری

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
کاملا مشخصه  اون طرف میاد خونتون و وسیله رو میخره و پولشو میده  همین  با کارت شناس ...

آخه گوشیه اگه دزد باشه چی ؟ 

نمی‌خواد بیاد خونمون ک میاد تو حیاطمون 

بخواد ببرعه من ک نمیتونم کاری کنم 

همین حدوداست  منم ۳ ماهه خریدم

ب هر حال دست دومه... اینم حساب کن اگر مثلا ۴ اومن بگی یا بیشتر خب اون خریدار میره ۵۰۰ تومن میذاره روش نوش رو میخره....ی ذره بیشتر بذارش مثلا ۳و ۳۰۰ بعد تخفیف بده. کجا گذاشتیش واسه فروش؟ ببر موبایل فردوشی ها. من ی گوشی آ ۶ داشتم مال۳ سال پیش بود ۲ و ۷۰۰ فروختمش. 

آخه گوشیه اگه دزد باشه چی ؟  نمی‌خواد بیاد خونمون ک میاد تو حیاطمون  بخواد ببرعه من ک نم ...

همه که دزد نیستن عزیزم چرا به همه شک داری 

ببر به گوشی فروشا بفروش اینطوری بهتره

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈