2777
2789

دیشب شوهرم نبود دیدم رو یخچال یه علامت قرمز رنگ افتاده.رفتم یخچالو باز کردم دیدم خبری نیست

دیگه یادم رفت پیگیری کنم یا فریزرو چک کنم

اخر شب ساعت ۱۲دخترم بهونه میگرفت رفتم از فریزر بستنی بهش بدم دیدم همه چی اب شده تمام فریزر به گند کشیده شده.خوبه گوشت و..رو تمام وسیله ها ریخته

بستنیا اب اب شدن

زنگ زدم شوهرم گفتم چکار کنم گفت ولش کن دیگه الان من نیستم و اخر شب چه میشه کرد

گفتمش وسیله ها گوشت و سلزیجات و...خراب میشن

گفت پیام بده اجیم اگر بیدارن بعد زنگ بزن بابام بیاد ببرشون بزاره فریزر خودشون

قبول نکردم چون اخلاق خاصی داره پدر شوهرم تا نصفه شب گریه کردم دخترمم باهام گریه کرده تا خابش برده

وا ی سبزی و گوشت بود دیگ گریه چیه خو

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا برا مال دنیا گریه؟؟؟؟ول کن دختر 

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

همه وسیله هارو از فریزر خارج کردم چیدم تو ظرف گزاشتم یخچال 

صبح بیدار شدنی دیدم اصلا یخچالم کار نمیکنه که 

اب که دیشب گزاشتم بخچال گرمه.

کره تو یخچال نرم نرم شده

تمام وسیله ها که گزاشتم تو لگن اب انداختن تو لگنه پر ازابه

دوباره نشستم با گریه همه رو از اب کشیدم بیرون گزاشتم تو پلاستیک فریزر دیگه ای چیدم تو لگن دیگه

شوهرم الان امد دادم هنه رو برد بزاره فریزر رستوران دوستش

به نظرتون خراب میشم وسیله ها؟؟

برای چیزای قابل جبران خودت رو انقدر اذیت نکن. 

گریه نداشت روحیه بچه رو هم خراب نمیکردی باید بلد بشی مدیریت بحران کنی. 

اگرم انقد برات مهم بود کاش زنگ میزدی خونه پدر همسرت تا وسیله ها رو ببرن.

نور خواهی مستعد نور شو.... 

یعنی چه اخلاق خاصی داره باید زنگ میزدی یا میومد یا نمیومد حالا شوهرت میاد میگه چرا کاری نکردی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وا ی سبزی و گوشت بود دیگ گریه چیه خو

گریه من به خاطر وسیله ها نبود

تو این شهر غریبم فقط خانواده شوهرم هست

هر مشولی داشته باشم هیچ کس نیست به دادم برسه

ازین دام میسوزه که میدونم اونا انقدر دلسوز نبودن که نثفه شب به دادم برسن

ازین دلم گرفته که من هیچ کسو ندارم اینجا

به هر دلیلی نخام از خانواده شوهرم کمک بگیرم یا رفت و امدمو کم کنم عملا دیگه با هیچ کسی رفت و امد نداریم

یا حتی با شوهرم بحث کنم هیچ کسو ندارم برم خونش کمی درد دل کنم اروم بگیدم

2810