2777
2789
درود به همگی.شاید خیلی حرفا خیلی نصیحتا خیلی ضرب المثلا رو شنیده باشیم که همشون درست باشه و تجربه کرده باشیم اما گاهی یه جمله و یا یک حرف در یه موقعیت خاص چنان شوکی به ادم وارد میکنه که مسیر زندگیشو تغییر میده. بیاید باهم به اشتراک بذاریم. ازته دل به این جمله رسیدم:تو این دنیا با هردست بدی با همون دست پس میگیری
هرگز نباید فراموش کرد که تنها زمانِ حال واقعیت دارد، قطعیت دارد؛ آینده تقریباً همیشه برخلافِ انتظارات مان خواهد بود و گذشته نیز بسیار متفاوت از آنچه که فکرش را می کرده ایم بوده است. آرتور شوپنهاور
هیچوقت با فکر اینکه شاید این بار فرق کنه یه اشتباهو دوبار تکرار نکنیم

نگران منی به تو قرصه دلم تو کنار منی نمی ترسه دلم بغلم کن ازم همه چیمو بگیر بذار گریه کنم پیش تو دل سیر..

ینفر یروزی واسه من خیلی عزیز بود یه جمله ازش همیشه تو ذهنمه و باعث شده هر وقت از همجا و همه کس نا امید شدم مرورش کنم............بسان رود در نشیب دره رونده باش........امید معجزه از هیچ مرده نیست زنده باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینفر یروزی واسه من خیلی عزیز بود یه جمله ازش همیشه تو ذهنمه و باعث شده هر وقت از همجا و همه کس نا امید شدم مرورش کنم............بسان رود در نشیب دره رونده باش........امید معجزه از هیچ مرده نیست زنده باش
از همه خواهش میکنم تجربیات ارزشمندشون در اختیار همه قرار بدن کوتاه ودر چند جمله ممنون
هرگز نباید فراموش کرد که تنها زمانِ حال واقعیت دارد، قطعیت دارد؛ آینده تقریباً همیشه برخلافِ انتظارات مان خواهد بود و گذشته نیز بسیار متفاوت از آنچه که فکرش را می کرده ایم بوده است. آرتور شوپنهاور
وقتی راهنمایی بودم یکی از معلمامو بهمون گفت هیچ وقت فکر نکنین یه پسر دوستتون داره ولی کاری نمیکنه -مردا اگه کسی رو واقعا دوس داشته باشن واسش تلاش میکنن و میان جلو واقعا راست میگفت
دنیا محله گذره پس اما اگر چرا...
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
الهام عزیز و ned star ممنون.
با خانواده شوهر صمیمی نشو احترامتو نگه دار رسمی باش
یه دختر دارم شاه نداره   صورتی داره ماه نداره    ب کس کسونش نمیدم   به کسی میدم ک کس باشه  پیرهن تنش اطلس باشه  شاه میاد بالشگرش شاهزاده هاااش دورو ورش واسه پسرکوچیکترش  عایاااااااااا بدم عایاااااااااااااا ندم  
ممنون پریا و ارزوی عزیز
از کسی انتظار نداشته باش چون هم خودت و هم زندگیتو نابود میکنی
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
2810