2777
2789
عنوان

مامانایی که دوقولو دارین واسه خرید کالسکه چیکار کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 61 پست
اضلا باىد بىرون رفتن با دو تا بچه رو فرلموش,کنى مگر در مواقع ضرورى من که عملا حبسم تا سه چهار ماه پیش تو ماشىن واسشون مثل گهوارخ بود خىلى خوب بود تا میومدن توش میخوابیدن ما هم یه گشت و گذارى میکردىم حال و هوامون عوض میشد الان تا ماشىن رو مىبىنن جیغ و داد میکنن رو صندلى ماشین نمیمونن فقط میخوان تنهاىى تو بغلم باشن که غیر ممکنه خلاصه فقط تو خونه راحتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمىه شما هم کسى رو ندارى؟ عىن من ولى هرچند شیرینه خىلى هم سخته من مىگم اگه کسى رو داشتم که فقط هفته اى دو تا نصفه روز واسم نگهشون میداشت که خىالم ازشون راحت بود خىلى اوضاع خودم بهتر میشد ىه کم به خودم میرسىدم
سمیه جان خانواده م که هستن ولی نمیشه روشون حسابی باز کرد. مامانم که راهش نسبتا دوره و دوتا داداش تو خونه دارم که باید به اونا برسه خواهرمم کارمنده رو خانواده شوهرم که نمیشه حساب باز کرد فقط امیدوارم آروم و صبور باشن بچه هام
2810