2777
2789
عنوان

دعوام با نامادری سیندرلا

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 66 پست
چقد تناقض !!  یه بار تعارفش زدی بیا باهام غذا بخور یه بارم میگی برو تو طویلت !

تناقض نیست وقتی نمی ذاره یه تخم مرغ بخورم منم اینجوری جوابش دادم

کسب و کارخانگی بدون سرمایه 💪اگر ب دنبال کار بدون سرمایه هستی  درخواست بده🔥   کاربری دست دو نفره  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابات چيزي زده به اسمش كاش ميشد بيرونش كني و مادرت بياد خواهر برادر نداري 

نه تک فرزندم.... 

کسب و کارخانگی بدون سرمایه 💪اگر ب دنبال کار بدون سرمایه هستی  درخواست بده🔥   کاربری دست دو نفره  
ادم جوش میاره خب اول مودبانه رفتار کرده بعد رفتار اونو دیده قاطی کرده حالا کار به درست و غلطش ندار ...

ممنون

ادم جوش میاره خب اول مودبانه رفتار کرده بعد رفتار اونو دیده قاطی کرده حالا کار به درست و غلطش ندار ...

تناقض داشت خب 

وقتی میبینه همچین آدمیه نباید اینقد باهاش احساس نزدیکی کنه ... 

تحملم کمه غصم یه عالمه 🖤
الان تنها زندگی میکنی ؟چرا هنوز اون باشما زندگی میکنه

نه با زن بابام خیلی وقت نیست پدرم فوت شده

خونه به اسم بابام 

تو تک فرزندی بیشترش ب تو میرسه سهمشو بده و بیرونش بنداز وقتی آدم نیست و اذیتت میکنه 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
تناقض داشت خب  وقتی میبینه همچین آدمیه نباید اینقد باهاش احساس نزدیکی کنه ...

من از کجا می دونستم اینجوری رفتار میکنه . وقتی غذا داری یکی تو خونتونه تعارف نمی کنی بیا بخوریم 

تناقض نیست وقتی نمی ذاره یه تخم مرغ بخورم منم اینجوری جوابش دادم

میگم عزیزم وقتی خوشت نمیاد ازش نباید تو رفتارت چیز دیه نشون بدی ... این میشه تناقض دیه 

احساس صمیمیت نکن باهاش که به خودش اجازه همچین رفتاری نده ... میگی ده ساله این کارو میکنه خب توام بش رو نده 

تحملم کمه غصم یه عالمه 🖤
تو تک فرزندی بیشترش ب تو میرسه سهمشو بده و بیرونش بنداز وقتی آدم نیست و اذیتت میکنه 

دقیقا همینکار میکنم تحمل ندارم 

یه تعارف زده دیگه تعارف هم نمیکرد شاید یه جور دیگه شر میشد

اوه گل گفتی