2777
2789
عنوان

کسی به مذهب زرتشتی اینجا هست ؟ازش سوال دارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10283 بازدید | 66 پست
استاتراگرسوالت درباره رفتارباحیوانات هست بله دردین زرتشتیان تاکیدشده باحیوانات به خوبی رفتارکنن &nbs ...

بله برام مهم بود که کدوم دین  به رفتار خوب با محیط زیست وحیوانات تاکیدکرده باشه .توی قران تا جایی که من خوندم و گشتم حتی یک جمله نگفته بود که با حیوانات مهربان باشید . دوست داشتم که کتابی که قراره من ازش پند بگیریم به همه چیزی که انسان رو به کمال میرسونه بپردازه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استاترکجارفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونی اینجاتایپک مذهبی ممنوع هست

الان تو همین گرما سگی رو دیدم که تو حیاط که همش موزاییکه گذاشتن حیوون گاهی ناله  می کرد .به مادرم میگم میگه سگ نجسه بندازنش بره گم شه .من گاهی به گربه ها غذا میدم و سگها بهم میگه مردم مسخره می کنند .چرا بهش لگد نمیزنی بره گم شه .جالبه حتی یک آیه پیدا نکردم تا حداقل باعث جلوگیری از این ظلم بشم . هر چی قران رو گشتم انگار حقوق حیوانات فراموش شده و اصلا پندی نداده

دنبال بهونه می گردی .ما قران و عترت را با هم داریم.حدیث ثقلین را که شنیدی.داستان امام معصوم در کتاب دبستان قدیم ها بودکه هر لقمه که می خورد به سگ گرسنه که نزدیکش آمده بود می داد.

لطفا دنبال توجیهات الکی می گردید .به حلق بقیه نکنید.برای خودتان نگه دارید.روم به داستان مادرش و توصیه به لگد زدن سگ.و ربطش به دین مادرش.

لا اکراه فی دین

الهم عجل لولیک الفرج.
دنبال بهونه می گردی .ما قران و عترت را با هم داریم.حدیث ثقلین را که شنیدی.داستان امام معصوم در کتاب ...

دخترجان لزومی به اینهمه عصبانیت نیست . من گفتم در قران به اندازه یک آیه هم توصیه مهربانی با حیوانات نشده .اگه هست بگید .ولی در  کتاب آسمانی زرتشتیان اشاره شده .از زرتشتیان خواستم تا برام بیشتر توضیح بدن .اگه نگاهی به پیج های حمایت از حیوانات بکنید اونوقت متوجه میشین چقدر جای خالی رفتار درست با حیوانات در تعالیم دینی ما خالیه.البته اگه بتونید نگاه کنید .کافیه از زنان مسن بپرسید تا الان چند تا بچه گربه رو از خونه تون بیرون کردید و اونا رو از مادر جدا کردید.در حالی که همه نمازخون هم هستن

بله برام مهم بود که کدوم دین  به رفتار خوب با محیط زیست وحیوانات تاکیدکرده باشه .توی قران تا جا ...

سلام. ببخشید مگه کل احکام تو قرآن اومده؟ مثلا کجای قران نوشته نماز صبح 2 رکعت هست؟؟! وقتی یک سوال دینی داریم باید از اهلش سوال کنیم نه تو نی نی سایت که معلوم نیست طرف مقابلمون کی هست و چکاره! 

بله برام مهم بود که کدوم دین  به رفتار خوب با محیط زیست وحیوانات تاکیدکرده باشه .توی قران تا جا ...

در ضمن اگر سوال دینی و مذهبی دارید با شماره 09640 و 09650 تماس بگیرید. یا پیامک ارسال کنید و پاسخ خود را دریافت کنید.... 

در ضمن اگر سوال دینی و مذهبی دارید با شماره 09640 و 09650 تماس بگیرید. یا پیامک ارسال کنید و پاسخ خو ...

دین مبین اسلام کامل ترین دین هست همه ادیان یه سری نواقص دارند جز دین اسلام که حتی برای غذاخوردن و خوابیدن هم دستور داره چه برسه به حقوق حیوانات

من این قصه روخوندم  توکتاب القصص القران

سلام عزیژم اگر کاربریتون در دسترس هست میشه درخواستمو قبول کنید ی سوالی داشتم

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

من از انجیل و تورات خوندم... و به همین خاطر پادشاهیش نابود شد... شواهد تاریخی هم داره.

اگه کاربریتون در دسترس هست میشه درخواستم رو قبول کنید، ی سوال دینی داشتم عزیزم

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

گفته زمانی که سلیمان می خواست سپاهش رو حرکتوبده مورچه به بقیه گفته برید کنار تا لگد نشید بعددسلیمان ...

فقط میدونم زرتشت دین خیلی خوبی هس اگر میشد تغییر میدادم به زرتشی من یزد هستم زردتشی زیاده خیلی از ما مسلمونا بهتر هستن ولی متاسفانه نمیدونم دیگه چرا چیزی ازشون نمونده وته مونده شون یعنی بچه هاشون مسلمون شدن

سلام. ببخشید مگه کل احکام تو قرآن اومده؟ مثلا کجای قران نوشته نماز صبح 2 رکعت هست؟؟! وقتی یک سوال دی ...

میشه بگید اهلش از کجا احکامو میارن؟!مگ کتاب اسمانی قرآن نیست؟!پس فقط باید از همون راهنمایی بگیریم،چرا هرکسی ک ب اصطلاح روحانی هست باید بتونه درمورد هر عملی فتوا بده؟!رو چ حسابی؟!