میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فکر کنم نرماله.چون دوستم همینطوری بود راحت زایمان کرد
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
فکر کنم 400 گرم اضافه است چون حدودا 2950 تا 3000 باید باشه
منم سزارین اورزانسی شدم . بعد برا کشیدن بخیه ام که رفتم پیش دکتر .وزن نی نیم رو موقع تولد پرسید .گفت تو نمی تونستی طبیعی زایمان کنی . نمی دونم چرا اینو گفت
خدایــــــــــا سرنوشت مرا خیر بنویس.
تقدیری مبارک.
تا هرچه را که تو دیر می خواهی زود نخواهم.