2777
2789

یه سوال ببین از الان کتاب تست بگیره و برای کنکور ۱۴۰۱بخواد اشکالی داره ؟میگن کتابا عوض میشه و به درد نمیخوره

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه اونقدر عوض نمیشه عزیزم 😅

مرسی گلم بعد میشه لطف کنی و بگی چجوری برنامه ریزی باید کرد یه کوچولو راهنمایی کنی ممنون میشم 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
اره حتما 

📘فیزیک ۱ میکرو
📘شیمی ۱ میکرو
📘عربی ۱ خیلی سبز
📘فارسی ۱ خیلی سبز
📘دینی۱ خیلی سبز
📘زیست ۱ کتاب آبی کانون
📗ریاضی ۲ میکرو
📗زیست ۲ میکرو
📗شیمی ۲میکرو
📗دینی ۲خیلی سبز
📗فیزیک۲ میکرو
📗ادبیات ۲ خیلی سبز
📗عربی۲ خیلی سبز
📙دین و زندگی جامع بهمن آبادی
📙عربی جامع خیلی سبز
📙ریاضیات جامع مهروماه
📙زیست شناسی جامع خیلی سبز
📙هزارتست عمارلو زیست
📙فاگوزیست
📙سوالات زیست ماز
📙فصل آزمون زیست
📙فیزیک میکرو دوازوهم
📙زبان جامع شهاب اناری
📙فیزیک جامع فصل آزمون
📙ریاضیات جامع فصل آزمون
📙ادبیات دوازدهم سیرتاپیاز
📙کنکوریوم دروس عمومی
📙شیمی جامع فصل آزمون
📙فیزیک موج آزمون پایه
📙شیمی مسائل کنکور نشرالگو
📙موج آزمون شیمی دوازدهم
📙هفت خان آرایه
📙هفت خان دستور
📙مهروماه ادبیات  . زبان . عربی
📙قرابت نشر الگو

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
مرسی گلم بعد میشه لطف کنی و بگی چجوری برنامه ریزی باید کرد یه کوچولو راهنمایی کنی ممنون میشم 

اره اما حقیقتا برنامه ریزی به نظرم خیلی باید شخصی و با توجه به شرایط خودتون باشه اما تا جایی که بتونم حتما راهنماییتون میکنم 😊🌸

اره اما حقیقتا برنامه ریزی به نظرم خیلی باید شخصی و با توجه به شرایط خودتون باشه اما تا جایی که بتون ...

مرسی 

اره اما حقیقتا برنامه ریزی به نظرم خیلی باید شخصی و با توجه به شرایط خودتون باشه اما تا جایی که بتون ...

اول اینکه به نظرم با یک برنامه کلی خوب مثل برنامه کانون پیش برو بعدم اگه باز برای برنامه ریزی جزئی تر مشکل داری اگه بخوای یک ماه بهت برنامه میدم وقتی روی روال افتادی دیگه میتونی خودت برنامه ریزی کنی