2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالت زود خوب میشه و زندگیت به سمت مثبت پیش میره سختی های گذشته دیگه تموم شدن بهش فکر نکن

مرسی خدا از دهنت بشنوه فدات شم خدا اینطوری دلتو شاد کنه خوشبخت بشی مهربون من کلی حس خوب برای شما🥺😍😍😍😍😍😍😍

مرسی خدا از دهنت بشنوه فدات شم خدا اینطوری دلتو شاد کنه خوشبخت بشی مهربون من کلی حس خوب برای شم ...

با دعای تو حتما میشه منو مخصوص و ویژه دعا کن بگو خدایا این بنده خدا هم در بیاد از این حالت

با دعای تو حتما میشه منو مخصوص و ویژه دعا کن بگو خدایا این بنده خدا هم در بیاد از این حالت

چشم عزیزم چشم براتون سوره یس میخونم سر نمازمم دعاتون میکنم😍😍😍😍😍😍😍

الان امضات شده رنگ حقیقت این کاربر آروم شد

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️فداتون بشم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️فداتون بشم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدا نکنه

کلا کار خوب زیاد بکن سپر بلای آدمه

خدا نکنه کلا کار خوب زیاد بکن سپر بلای آدمه

چقد خوب که انرژی مثبت میدی به اطرافت واقعا تحسینت میکنم دمت گرم خیلیا هم هستن فقط زد حال میزنم بهت به جای پیشرفت پسرف میکنیم دیشب که بهم گفتی بارداری داری واقعا از ته دلم خوشحال شدم بگو چرا چون هر بار دکتر رفتم گفتن صبرکن یکی نشد بیاد بگه میشه تو مادر میشی ممنون عزیزم انشالا که قسمت بسه منم طعم مادر شدن رو بچشم،❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸