2777
2789
عنوان

کسی دوقلویی داره که 2 هفته با هم اختلاف داشته باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7288 بازدید | 42 پست
مخصوصا الان که تو هفته 24 هستم و بزرگه خیلی تکون میخوره و کوچیکه نه
دخترم میاد همیشه دستشو میذاره رو شکمم اینقدر ذوق میکنه وقتی تکوناشو زیر دستش حس میکنه که من از ذوق اون ذوق میکنم و غمهامو یادم میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آتنا جوووووووووون ایشاللهههههههههههه که هر دو تاشووووووووون صحیح و سالمممممممم به دنیا بیاند فکراییییی خوب کن دوست گلممممممم
نگراااااااااااان نباااااااش مطمئن باش همه بچه هایی که تو تاپیکت هستند برای سلامت هر دو تا نی نیت دعا میکنند ایشالله با خبرای خوبی بیای.......................
بد به دلت راه نده خانمی از لطف و مهربونی خدا هم هیچوقت نا امید نشو به امید خدا که سالمه
دکترا همیشه بد ترین شرایط رو برای ادم میگند
یه واقعیت بزرگ تو زندگی اینه که وقتی زبونت از دهنت بیرونه نمیتونی بگی (ژ)
2803

سلام عزیزم زایمان کردی دوقلوهات سالمن منم دقلودارم الان یکی نه هفته اس یکی هفت منم دوهفته اختلاف دارن نگرانم دعاکن رشدش خوب باشه کوچولومیخواستم ببینم براشمام ازاول همینطوری بودمن سنم کمه خیلی نگرانم لطفاجواب بدی گلم

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
2804
سلام عزیزم زایمان کردی دوقلوهات سالمن منم دقلودارم الان یکی نه هفته اس یکی هفت منم دوهفته اختلاف دار ...

سلام خوبی؟تو تل گرام گروه برا دوقلویی داریم اگه خاستی  بیای بگو تا برات لینکشو بدم

سلام عزیزم زایمان کردی دوقلوهات سالمن منم دقلودارم الان یکی نه هفته اس یکی هفت منم دوهفته اختلاف دار ...

سلام خانمي ميخواستم سوال كنم دوقلوهاي شما سالم اند شكر خدا منم دوقلو دارم امروز رفتم ميگن دوهفته فاصله دارن و اطراف كيسه ي اب يكم ملتهبه خيلي نگرانم ميشه شما اجربتون رو بگيد😢

سلام خانمي ميخواستم سوال كنم دوقلوهاي شما سالم اند شكر خدا منم دوقلو دارم امروز رفتم ميگن دوهفته فاص ...

سلام عزیزم انشاالله طوری نمیشه استراحت کن من متاسفانه هشت هفته که شدقل کوچکم قلبش واستادومتاسفانه جذب شداماقل دیگه ام خداروشکرخوبه امازوددنیااومدهفت ماهه دنیااومده الان بیمارستانم اماخداروشکرخوبه

2805
سلام عزیزم انشاالله طوری نمیشه استراحت کن من متاسفانه هشت هفته که شدقل کوچکم قلبش واستادومتاسفانه جذ ...

شكر خدا كه الان ني نيت سالمه عزيزم انشاءالله صحيح و سلامت هم بزرگ شدنش رو ببيني😍

شكر خدا كه الان ني نيت سالمه عزيزم انشاءالله صحيح و سلامت هم بزرگ شدنش رو ببيني😍

ممنون انشالله براشماهردوتابمونن امابایداستراحت متطلق بشی وبخودت برسی من متاسفانه استراحت نکردم ازدکترم بخواه برات داروبده

2801