با سلام من بارداری دوممه/یکی از قلهام از اول 2 هفته کوچکتر بود/دکترا میگفتن نمیمونه ولی الان هفته 24 هستم قل بزرگه خیلی تکون میخوره ولی کوچیکه نه واسه هردوشونم آمینیوسنتز دادم
مخصوصا الان که تو هفته 24 هستم و بزرگه خیلی تکون میخوره و کوچیکه نه دخترم میاد همیشه دستشو میذاره رو شکمم اینقدر ذوق میکنه وقتی تکوناشو زیر دستش حس میکنه که من از ذوق اون ذوق میکنم و غمهامو یادم میره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آتنا جوووووووووون ایشاللهههههههههههه که هر دو تاشووووووووون صحیح و سالمممممممم به دنیا بیاند فکراییییی خوب کن دوست گلممممممم نگراااااااااااان نباااااااش مطمئن باش همه بچه هایی که تو تاپیکت هستند برای سلامت هر دو تا نی نیت دعا میکنند ایشالله با خبرای خوبی بیای.......................
ایشاله سالم باشن هر دو تا نینی. ولی فکر کنم با سزارین هر دو باهم به دنیا میان ولی اون کوچولوهه یکم ضعیف تر میشه. نمیشه که یکی رو الان دنیا بیارن یکی رو دو هفته بعد!!!