2777
2789
عنوان

چرا؟

39 بازدید | 6 پست

سلام و احترام...دوستان من دارم یه تحقیقی میکنم دررابطع بااینکه چرا باید نمازبخونم (البته تحقیق علمی)

خب ب یک سری جواب رسیدم

ولی اینکه چرا باید نماز رو بصورت عربی بخونم؟وچرا نمیتونم ب زبون خودمون بخونم؟

اگر اطلاعات علمی و معتبر و قانع کننده دراین زمینه دارین واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید 

تا بتونم تصمیمم رو محکم بگیرم

زندگیتون سبز🍀

همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
میشه بگی منابع علمیت چیا هستن؟

سلام دوست عزیز

منابع من کتاب های  روانشناسی هستن (باتوجه به رشتم)

کتاب هایی مربوط به تکنیک مایند فولنس(ذهن اگاهی)

البته خودم تاحالا نخوندم و دوسندارم طبق گفته بقیه که اگه نخونی میری جهنم،بترسم برم بخونم 

برای همین قطعا مسیر و راه زیاذی درپیش دارم تا جمع اوری کنم اطلاعاتمو...قطعا اینجا کتابای جدید رو ک خواستم شروع کنم بهتون همینجا میگم🍀

همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همین مشکل رو دارم با خدا هستم حسابی بهش اعتقاد دارم اما نماز نماز برام یه کاری شده بود که طبق عادت روزمره انجام میدادم راستش حس خیلی بدب بهم دست میداد تا اینکه الان دیگه نماز نمیخونم به جاش هر شب قبل خواب با خدا راز و نیاز میکنم 

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
منم دقیقا همین مشکل رو دارم با خدا هستم حسابی بهش اعتقاد دارم اما نماز نماز برام یه کاری شده بود که ...

دقیقا منم کتاب معنوی میخونم و دوس دارم

و ارتباطمو باهاش حفظ دارم

و میخوام بیشترتحقیق کنم 

نمیخوام اشتباه کنم و البته نمیخام عادت کنم

دوسدارم باعشق انجام بدم مثل باعشق اشپزی میکنم یا درس میخونم

نمازم همین