2777
2789

سلام

من خانه دار هستم

تقریبا از ساعت9 صبح بیدار میشم و تا 12 - 1 شب هم بیدارم

کل کارم شده خانه داری

بشدت به کار های اینترنتی علاقه دارم

مثلا سئو در اصفهان (https://amkhojasteh.ir/seo/seo-isfahan/) و یا طراحی سایت در اصفهان (https://amkhojasteh.ir/web-design/isfahan/) را بهش علاقه دارم
خواستم بپرسم چجوری میتونم در این زمینه ها فعالیت کنم؟

یکی از نیاز های اصلی کسب و کار های فیزیکی از سال 2021 به بعد طراحی سایت در اصفهان است. شاید با خود بگویید من که مشتری روزانه خود را دارم و نیازی به داشتن یک وب سایت نداشتم، اما کافی است یاد تعطیلی های دوران کرونا بیافتید تا ماجرای نبود مشتری را درک کنید. با طراحی سایت، کسب و کار شما در اصفهان هیچ زمانی دیگر تعطیل نخواهد شد و در هر زمان می توانید سفارش های خود را دریافت کنید و محصول و یا خدماتتان را به مشتریان خود ارائه دهید.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته به مارکتینگ علاقه داری اما این مدل تبلیغ تو نینیسایت خیلی وقته قدیمی شده   

دنبال روش های نوین باش

6+3=9 اما هم 5+4=9 اونجوری که تو فکر میکنی تنها راه فکر کردن نیست به روش فکر کردن آدم های دیگه هم احترام بزاریم.

به نظر من برای شروع سراغ آموزش و یادگیری تو زمان‌های خالیتون برید و براش تلاش کنید. بعد که مهارت کسب کردید برای پوزیشن‌های دورکاری اقدام کنید و مشغول بشید. پیشنهادم آکادمی پله به پله است که خودم باهاشون کلاس دیجیتال مارکتینگ و سئو که مدنظر شماست داشتم. پله به پله کلا در حوزه آموزش به زنان فعالیت داره و اگه پیگیر باشین حتما وارد بازار کار میشین.

آدرس سایتشون رو میذارم حتما چک کنید که کدوم دوره مناسب شماست.

آکادمی پله به پله | pellebepelle.com