2777
2789

یدونه داشتم خود به خود از گوشیم پااک شد دوباره نصب کردم پاک شد الانم دیگه برنامش تو بازار بالا نمیاد

چندتا دیگم دانلود کردم میزدی تو برنامه میپریدن بیرون

چرا اینطوری شدن کسی میدونه؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

انفالویاب هوشمند خوبه 

ولی روزانه محدودیت انفالو داره دیگه بقیرو خودت باید بری توی پیجت اسمشو بزنی انفالو کنی

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امنیت رو مختل میکنه اینجور برنامه ها

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
پیجت دسیبل میشه نصب نکن

اخه اونطوری میفهمیدم کی تو پیجم میره و میاد همین

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
انفالویاب هوشمند خوبه  ولی روزانه محدودیت انفالو داره دیگه بقیرو خودت باید بری توی پیجت اسمشو ...

من اصلا اونطور نیست که روزانه کسیو انفالو کنم فقط هرکی انفالو میکرد یا هرکی میرفت و میومد میفهمیدم

همین

شاید هفته ای یک بار اینا یا ماهی یه بار یکیو انفالو کنم

چون سپر امنیتیت روشنه پاک میکنه خاموشش کن انفالویاب هوشمند خوبه

از کجا باید خاموش کنم

اخه اونطوری میفهمیدم کی تو پیجم میره و میاد همین

ارزش نداره

چاره ای نیست

من دو هزارو هفتصد تا فالوئر دارم،یه روزایی ۵۰تا ریزشم دارم ولی چاره ای نیست،پیجم میپره حیفه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
ارزش نداره چاره ای نیست من دو هزارو هفتصد تا فالوئر دارم،یه روزایی ۵۰تا ریزشم دارم ولی چاره ای نیس ...

من خیلی وقته دارم مشکل خاصی ندیدم

برام عجیب بود که چرا همشون غیرفعال شدن یهو هرچیم دانلود میکنم نمیاره

من اصلا اونطور نیست که روزانه کسیو انفالو کنم فقط هرکی انفالو میکرد یا هرکی میرفت و میومد میفهمیدم ...

اره ولی خب مثلا اگه ۲۰۰نفر انفالوت کرده باشن 

تو میتونی ۱۰۰ نفر اینجوریا انفالو کنی

بقیش واسه یه روز بعد میمونه 

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
من خیلی وقته دارم مشکل خاصی ندیدم برام عجیب بود که چرا همشون غیرفعال شدن یهو هرچیم دانلود میکنم نمی ...

من که نصب کردم چندبار پیجم و اکشن بلاک کرد اینستاگرام و پیغام اومد که پاک میشه پیجت اگه ادامه بدی

پاک کردم چند ماهیه،اوکی سد پیجم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
تابحال ندیدم اخه خودم فعال نکردم

عزیزم گوگل پلی رو که باز میکنی بالا اسمتو نوشته رو اون میزنی منو باز میشه نوشته سپر امنیتی بزن روش خاموشش، کن

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠