2777
2789
عنوان

سلام مستقل شدن و جدا شدن از مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6622 بازدید | 99 پست

ببین بهترین کار رو کردی جدا شدی ، بدار هر چی میخوان بگن 

هم خودت راحت و ازاد نبودی هم زندگی تو یه اتاق واقعا طاقت فرساست ، نگران نباش زمان همه چیز رو حل میکنه ،

اگه بعدا همسرت چیزی گفت و‌گلایه کرد ، بگو من تو و زندگیمون رو دوست دارم و برام سخت بود در کنار اونها خودم باشم و راحت نبودم ، انگار تمام حرکاتم زیر ذره بین بود ، میخواستی اونجا بمونم افسرده بشم و از این دکتر به اون دکتر بریم  و زندگیمون جهنم بشه و ...

بگو‌جدا شدم که احتراماتمون حفظ بشه و ..‌

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب از اول نباید قبول میکردی.لااقل یه واحد کنارش نه تو خونش!ولی الانم اگه دیدی خیلی اذیت میکنن شرط بذار یه واحد جدا بهت بدن وگرنه ادما حق دارن مستقل تصمیم بگیرن و زندگی کنن

من همین یه دونه ام!
خب عزیزم من کاملا مخالف زندگی با مادر شوهر هستم حتی تو یه ساختمون چه برسه به یه واحد اما راستش اگه ...

همه اولش این میگن. من همه زن دایی هام گفتن میمونیم نموندن. نمیشه. واقعا نمیتونن. شکل زندان براشون

اجازه بده زمان خودش حل میکنه،محیط خونه رو آروم و خوب نگه دار تا شوهرت با اونجا مقایسه نکنه از لحاظ آشپزی رفتار و اخلاق،بعد هم آروم آروم متوجهش کن که این مستقل شدن به نفع دوتانونه نه فقط واسه خودتون

درست میشه ب مرور زمان 

کار خوبی کردی جدا کردی 

چرا جاریات تو یه اتاق خونه مادرشوهر نموندن 

اصلا ب اونا چی ک قهر کردن اگه آشتی کردی با مادرشوهرت خیچ وقت با اونا گرم نگیر و صمیمی نشو

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄

اینهمه خانواده شوهر میزنن زیر حرفاشون و سر عروسی و خونه خریدن و جهیزیه ای و قید شده بار ها دیدم دبه کردن 

حالا شما حق طبیعیته جدا شی 

اره قول داده بودی ولی قسم نخوردی که وقتی دارن ازارت میدن هم بمونی 

بهشون بگو شمام میگفتی همه چی گل و بلبله بیاید اینجا ولی نبود و زدی زیر حرفت منم میزنم 

همه اولش این میگن. من همه زن دایی هام گفتن میمونیم نموندن. نمیشه. واقعا نمیتونن. شکل زندان براشون

ببین اینجور زندگی رو هیچکس دوست نداره

چند نفر میشناسی که کنار مادر شوهر زندگی کنه و راضی باشه

اما دیگه الان زمانی نیست که آدم فکر نکرده چیزی رو قبول کنه

دخترای الان از قبل خودشون شرط میزارن

کار درستی هم میکنن چون بعدا دلخوری پیش نمیاد

من خودم اگر برای همسرم شرطی بزارم و اون قبول کزده باشه انتظار دارم انجام بده اگه نده نارانیمو نشون میدم اونام شرط گذاشته بودن دیگه

به هر حال استارتر حق داشته جدا بشه اما نباید گله مند باشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑