2777
2789
عنوان

عمل اسلیو

73 بازدید | 7 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم کسب عمل اسلیو انجام داده.من ۲۳ سالمه وزنم ۹۱ قدم ۱۵۶ میخوام برم عمل کنم ولی یه پسر شیطون ۱۰ ماهه میترسم اونو دو سه روز بزارم پیش کسی برم بیمارستان.به نظرتون اذیت نمیشه😥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل بسیار سنگینیه با دوره نقاهت بسیار سخت رسیدگی زیاد میخواد  علاوه براینکه بعدش بازم باید مراعات کنی اگر دوباره هر چقدر بخوای بخوری مجدد چاق میشی نمونش این هنرپیشه ها که دوباره چاق شدن حالا نه مثل قبل ولی مثل چندماه اول عملشون هم نیستن بهتره ذائقه و اشتهاتو تربیت کنی و طبعتو اصلاح کنی عزیزم یکم اراده کنی لازم نیست بری زیر تیغ جراحی 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

مایکی ازاقوام انجام دادن خیلی مشکلات داره مثلابایدغذاتونودریک وعده نخوریدایشون تو۱روز۶وعده غدامیخورن.

بعدایشون تقریبامثل شمابودن وخیلی چاق نبودن امابعدازعمل واقعاخیلی لاغرشدن وقیافه اشون دیگه زیبایی اولشونداشت علاوه براین بایدماهیچه وغداهای مقوی زیادبخوریداگرغذاتون انرژی ووویتامینش کم باشخ سریع بی حال میشد وانرژیتونوازدست میدیدو.....

خلاصه معایب زیادداره اگرمیتونیدباورزش لاغرکنیدخیلی بهتره

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
عمل بسیار سنگینیه با دوره نقاهت بسیار سخت رسیدگی زیاد میخواد  علاوه براینکه بعدش بازم باید مراع ...

عزیزم من سالها رژیم گرفتم اخرشم ببشتر از قبل برگشته و واقعا خسته شدم چاقی ما ارثیه و من دوست دارم تا سنم بالاتر نرفته و هزار تا مریضی سراغم نیومده این مشکل و ریشه ای حل کنم