2777
2789
عنوان

6 یا 7 سالگی مدرسه رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2681 بازدید | 71 پست
الان این سه تا رو ببین ،هر سه کلاس اولی هستن از چپ به راست دی ،فروردین ،مرداد بدنیا اومدن 

چرا پاکش کردی 🥰❤

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
بخدا انقد حرص میخورم که مامانم افتاده دنبال ثبت نامش اخه فقط واسه یه روز؟؟؟؟؟؟ولی کو گوش شنوا

الان دختر دوست من با دختر من سه ماه تفاوت سنی دارن ، اون آخر شهریور ،دختر من دی ، بعد الان اون می‌ره کلاس سوم میگه ۹ سالمه چون کلاس سوم میرم ، به دختر میگه تو هنوز ۸ سالت هم نشده 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا واسه یه روز ظلمه  منم 6 سالگی رفتم مدرسه حالا چه فرقی میکرد 7 سالگی میرفتم؟هیچی

دقیقا

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بابا اون کوچیکه الان هیکل به کنار کلا طرز فکر و مغزشم با اونا نمیخونه اونا یه سال بزرگتر گاها دو سال

اره واقعا بچه ای ک یه سال ازش بزرگتره حتی طرز صحبتشم معلومه 

عاقلتره وو ارومتره

تمام تلاشمو میکنم نذارم امسال بره

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...
الان دختر دوست من با دختر من سه ماه تفاوت سنی دارن ، اون آخر شهریور ،دختر من دی ، بعد الان اون می‌ره ...

واقعا ازاین لحاظم سخته

واقعا واسه یه روز ظلمه  منم 6 سالگی رفتم مدرسه حالا چه فرقی میکرد 7 سالگی میرفتم؟هیچی

چرا یه فرقی داره اونم اینکه یه سال زودتر حرص میخوری ،به جای مدرسه کلاسهای متفرقه بفرستیدش

چرا یه فرقی داره اونم اینکه یه سال زودتر حرص میخوری ،به جای مدرسه کلاسهای متفرقه بفرستیدش

اره واقعا

من مدرسه رو فقط بخاطر دوستام دوست داشتم فقققططط همین

دوستو میشه جاهای دیگه هم داشت 

نظر خوبیه واقعا

به نظر من اصلا نباید فرزند خود را زودتر از موعد به مدرسه بفرستید

تا قبل از مدرسه میتونید خودتون روی تربیت و اخلاقش کار کنید و چهارتا عدد شمردن یا حروف نوشتن مهم نیست

تا قبل از 7 سالگی باید تا میتونه خوش بگذرونه و با پدر و مادرش باشه و باهاش دوست بشید

البته که مهد و پیش دبستانی هم در دوست یابی و اجتماعی شدن تاثیر بسزایی داره

برای چه چیزی عجله دارید؟!

از چه چیزی می خواهید عقب نماند؟!

می خواهید یک عمر در کلاس چون سن پایین تری دارد و دیرتر از سایر همکلاسی هایش یاد میگیرد عذاب بکشد 

:

من دخترم متولد یک مهر 96 هست و درست وقتی 7 سالش پر شد مینویسمش مدرسه

کیفیت را فدای کمیت نکنید

به نظر من اصلا نباید فرزند خود را زودتر از موعد به مدرسه بفرستید تا قبل از مدرسه میتونید خودتون روی ...

سلام. من پسر بزرگمو وقت 7 سال شد فرستادم یعنی نه 6 سالگی که طبق عرف میفرستن خیلی راضی هستم امسال میره سوم. مدرسه ها هم مشکلی با این موضوع ندارن اما نمیدونم چرا برای دومی که همسن دختر شماست دچار تردید شدم. من اعتقاد دارم بچه طبق گفته اسلام تا 7 سال بازی کنه اما الان بچه ها 6 سالگی میرن مدرسه. برام عجیب بود که خیلی از مشاوره ها هم این موضوع رو نمیدونن.. از قدیم دیده شده بچه های نیمه دوم از نظر تحصیلی بهتر هستن. در واقع امسال باید میرفت پیش سال دیگه اول اما من سال دیگه میفرستم پیش و سال بعدش که 7 سالش شد کلاس اول ان شاء الله 

CafeMom Tickers