2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار می کردید؟ ( مهد کودک)

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من الان 4سال ونیمه هست عذاب وجدان که ندارم هیچ خیلی هم راضیم از این کاررم پسرم توی خونه خیلی تنهاست اموزشش میدادم ااما نیازش به بودن به همسن هاش رو چی کار کنم به هرحال قبلش باید تحقیق بشه در مورد مهد
مشکل مهد اینه که بچه مثل میوه گلخونه ای میشه چون تو خونه همبازی وجود نداره متأسفانه بچه ها مجبورن به مهد برن من همش میگم اگه دو تا پشت سر هم داشتم نه اون تنها بود و تو خونه اذیت می داد نه من عذاب وجدان داشتم حداقل با هم بازی می کردن نه این همه میخواست بره مهد
خدایا با هر نفس که می آید و می رود تو را شکر دوست دارم در هر نفس به یاد تو باشم
نیکو دلیل شما چیه که نزارمش مهد؟ مامان دانیل ا صب نا شب با هم درگیریم نمی زاره از کنارش جم بخورم یا میگه بخوابیم یا بازی کنیم یا با من اشپزی می خواد بکنه بعل از شش و نیم که از خواب بیدار میشه تا دو ظهر
سلام عزیزم نمیدونم حرفام دلسدت میکنه یا خوشحال... ولی من شرایط مشابه شما رو تجربه کردم دخترمو از یک سالو نیمه بخاطر دانشگام میزاشتم مهد اونم اولش بهم چنگ میزد و ازم جدا نمیشد تا بعد دیگه بقول شما بی خداحافظی میرفت تو. حدودای 7صبح میزاشتمش تا غروب ک کلاس داشتم بعد ک درسم تموم شد سه سال و نیم بود و چون میدیدم ک خیلی دوست داره با اینکه خودم خونه بودم بازم میزاشتمش از 8 تا 1. بعد چندتا با تجربه منصرفم کردن گفتن بچه گناه داره، همه چی ک آموزش نیست، محبت و گرمای خونه ی چیز دیگه ست... خلاصه بعد از چند وقت دیگه نبردمش مهد و خونه بود. اوایل خییییلیییییی سختم بود هر روز با گریه ب همسرم زنگ میزدم میگفتم بیا بچه تو جمع کن داره جون منو میگیره ولی بعد یکی دوماه دیگه باهم اکی شدیم.. حدود یک سال و نیم خونه بود تا امسال ک رفت پیش دبستانی و الان ک فکر میکنم هیییچ وقت خودمو بخاطر اون چندماهی ک خونه بودمو اونو گذاشتم مهد نمیبخشم... چون از امسال تا حداقل 20سال دیگه باید هر روز صبح زود بخاطر مدرسه و دانشگاه بیدار بشه و تو سرما و گرما بره بیرون. کاش میزاشتم تو خونه باشه و زمانی ک محدودیتی نداره و فرصت داره بچگی کنه...
یا امام رضا،، تو که آخر گره رو وا میکنی/پس چرا امروز و فردا میکنی... سوی چشمم دخیل پنجره فولادت آقا...
2810