2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Insave 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید

من یکی دارم عالیو پر سرعت الان لینکشو از بازار میدم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
بیشتر ببینید

‏«دانلودر اینستاگرام(بدون نیاز لاگین)» را در بازار اندروید ببین:

http://cafebazaar.ir/app/?id=com.ava.saver&ref=share

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
بیشتر ببینید
اهاننن چه ایده خفنی

منم قبلا اینکارو میکردم اما الان تلگرام دان نمیکنه

بیشتر ببینید

برنامه دانلود نکن 

برنامه ها بعد یه مدت منسوخ میشن

لینک ویدئوی مد نظرتو کپی کن دقت کن پیجی که ویدئو توش اپلود شده باید حتما پابلیک و عمومی باشه 

بیا توی گوگل سرچ کن 

Instadowloadersite

سایتای مختلف میاد از بالا اولی یا دومی معمولا راحت دانلود میکنن 

برنامه دانلود نکن  برنامه ها بعد یه مدت منسوخ میشن لینک ویدئوی مد نظرتو کپی کن دقت کن پیجی که ...

این برنامه ای ک لینکشو دادم فقط کافیه وانلود خودکارشو فعال کنی. 

تا رو کلیپ میزنی کپی اون دانلودر همه صفحاتشو با سرعت دان میکنه

بیشتر ببینید
این برنامه عالیه لاگین هم نمیخواد 😬

بابا این عالیه من کلی برنانه دان کردم چرت بودن اینو عالیه

بیشتر ببینید