2777
2789
عنوان

داستان من، کسی که گرگ شد ولی خودش را شکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا،،ادم خودش باید به حرف مردم بی تاثیر،باشه،به خودش اینده ش فک کنه

ولی من اون بچه بودم و با این حرفا بزرگ شدم و الان یه عقده ای وحشی خود خواهم که هیشکی برام مهم نیست

با عقده هام چیکار کنم؟ 

خودخواه بودن وارد ناخودآگاهم شده 

پسر منم چهارده سالشه. من  با اون بعضی وقتا تند رفتار میکنم و ممکنه ناراحت بشه.اما باهم رفیقیم هرچی داره بهم میگه.منم اگه واقعا ببینم مشکلی داره باتمام توانم کمکش میکنم.سعی کن با پدر ومادرت خوب باشی با مادرت درد دل کن وازش راهنمایی بخواه.

ولی من اون بچه بودم و با این حرفا بزرگ شدم و الان یه عقده ای وحشی خود خواهم که هیشکی برام مهم نیست ...

دوست داری،حداقل یکی،باهاش دردودل کن،اونم بهت کمک میکنه،کم کم خوب میشی،،اگه بخواهی میتونی خودتو تغیر بدی،اکه میخواهی ادم قبل باشی....😕😕😑

تنهایی رو یاد بگیر قبل از اینکه یادت بدن😉

1چیزی بگم خلاصت کنم توگذشته برادرمی اگه اینجوری ادامه بدی نابود میشی داداشم 30سالشه ولی مثل 40ساله هاست همه عمرش تو استرس وفرار وزندان گذشت پسرجون گذشتت گذشت نذار ایندتم خراب بشه داداشه منم حساس بود دقیقا مشکلات تورو داشت تازه خانواده خوبی هم نداشت الان همش میگه کاش به اینجا نمیرسیدم ادم قد ولجباز وعصبی وپرخاشگر وعقده ای که 1نفرو ناخواسته کشت وهنوز داره تاوان میده😔

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢

من احساس میکنم اول یکمی بیشتر باید با خودت مهربون باشی 

پشت این متنی که خوندم به نظرم یه پسر خوب و با وجدان سالم وجود داره که فقط دلشکسته و زخمی واکنش اطرافیانشه ولی هنوزم وجدانش بیداره چون به دنبال راه حل برای رفع این ‌کینه ی درونی شده اش میگرده چون دلش نمیخواد بد باشه و با حال بد زندگی کنه.

برادر عزیز

تو از اول هم بد و ناکافی نبودی و الان هم نیستی، شاید فقط به قدر کافی خودت با خودت رفیق نبودی، خودت خودتو ندیدی و فکر کردی کمی و بقیه هم تورو کم و پر ایراد میبینن.

همه آدما البته اینطوری ان که با مخالفان،دشمنان و حسودای زیادی توی مسیر زندگیشون روبرو میشن ولی این به معنای ایراد داشتن ما نیست 

این یعنی اینکه من هم مثل بقیه ممکنه خیلی ها باشن که باهام موافق نیستن و اصلا هم غیر از این برای کسی وجود نداره. حتی ائمه ی ما هم از این قاعده مستثنی نبودن با وجود اینکه معصوم هم بودن.

شاید اول از همه باید خودت بیشتر خودت و خوبی های فراموش شده ت رو ببینی. اعتماد به نفس و عزت نفست رو زنده کنی🌹

دوست داری،حداقل یکی،باهاش دردودل کن،اونم بهت کمک میکنه،کم کم خوب میشی،،اگه بخواهی میتونی خودتو تغیر ...

تغییر کردم و الان دوسالی میشه حدودا که کسی جرات نداره زیاد دم پرم بزاره و متاسفانه برای فرار ازشون خیلی خودخواه شدم، همیشه بقیه رو سپر میکنم تا تیر به خودم نخوره 

اسمم مهدی یاره ولی امام زمان یاری می خواد که جلو تیر بايسته نه امامشو بزاره جلو تیر که خودش چیزیش نشه 

من احساس میکنم اول یکمی بیشتر باید با خودت مهربون باشی  پشت این متنی که خوندم به نظرم یه پسر خ ...

ممنونم 

لطف دارید🙏

من کمی سختگیر هستم و اصلا حساسیتمم بخاطر همین سختگیر بودنمه 

با خودم مهربونم نبودم، نمیدونم شاید 

یه جمله ای هست که میگه تو شهری که همه رو یک لنگه پا راه میرن کسی رو که روی دوپاش راه بره رو مسخره میکنه، ولی نمیدونم ما یه لنگ پا داشتیم یا اونا

تغییر کردم و الان دوسالی میشه حدودا که کسی جرات نداره زیاد دم پرم بزاره و متاسفانه برای فرار ازشون خ ...

چقدر جالب..

مهدیار

اسمی که من و همسرم برای پسری که هنوز خدا بهمون نداده انتخاب کردیم...چقدر این اسم رو دوست دارم.

آرزو میکنم در مسیری قرار بگیری که حال دلت همونی بشه که میخوای و خوشبختی

چقدر جالب.. مهدیار اسمی که من و همسرم برای پسری که هنوز خدا بهمون نداده انتخاب کردیم...چقدر این اس ...

خیلی ممنونم 

امیدوارم صاحب یه فرزند پسر بشید که همیشه دلش شاده و لبش خندون