2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد خرید منزل

847 بازدید | 12 پست
من قصد دارم خونه تو شمال بگیرم ولی نمیدونم برنامه ریزیم درسته یا نه .آخه سی تومن بیشتر دستم نیست بقیه خود وام مسکن + پول رهن میشه به نظرتون کار درستی میکنم
عزیزم شمال خونه چنده؟ اگر با پول وام و رهن دیگه زیر قرض نمیرید کار خوبیه
بعدشم خودتون هیچ وقت نمیخواهید اونجا ساکن بشین؟ چون جور کردن پول رهن سخته و سال بعد باید دوباره رهن بدین یا اگر بتونید مقداری از پول رهنو جور کنید میتونید سال بعد رهن و اجاره بدین و با پول اجاره فسط وام مسکنو بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من کار درستی میکنی
من شهسوار زندگی میکنم و اینجا میتونی با همین مبلغ که میگی یه آپارتمان هفتاد متری جای خوب بخری و امتیازاتش از نظر من اینهاست
1 - مالک یه خونه میشی به هر حال نمیشه با این پول تهران خونه خرید
2- همیشه بعد از صعود دلار و طلا نوبت صعود زمین و ملک هست میتونی با بررسی چرخه های قیمت از سی سال پیش تا حالا به ایم موضوع پی ببری
3- شمال به تهران نزدیکه و اگر اجاره هم ندی میتونی شخصا از خونه ات برای مسافرت استفاده کنی
4- اگر اوضاع اقتصادی به همین صورت پیش بره زندگی در کلانشهر ها به شدت گرون میشه و خیلی ها به مهاجرت فکر میکنن و شمال به خاطر شرایط مناسب ابو هوایی و نزدیکی به تهران مقصد خوبیه که همین باعث بالا رفتن قیمت خونه ات میشه
5 - اگر خدا اون روز رو نیاره جنگی چیزی شد شمال علی الحساب امن ترین جای ایرانه و به خاطر شرایط اقلیمی دچار قحطی مواد غذایی هم نمیشه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وای تو رو خدا حرف جنگ و قحطی و گرونی رو نزنید
ما تازه عقدیم و با وام و کمک اطرافیان یه آپارتمان تو تهران خریدیم. حرفتون منو به دلشوره انداخت. فکر میکنم کار اشتباهی کردیم.
اما اینم سخت میشد که مثلا شهرستان خونه بگیریم بعد تهران بریم اجاره نشینی
ببخشید سمیرا جونم
انشا... همیشه به خوشی خرمی کنار هم هر جا دوست دارین زندگی کنین قربونت برم عقدتون هم مبارک
اصلا به این چیزا فکر نکن دوستم احتمالش یک در ملیونه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اشکالی نداره عزیزم خیلی ها اصلا همین رو هم نیتونن تهیه کنن مهم اینه که یه خونه برای خودتون دارین خوشگذرونی هم میتونین بکنین با خرج کمتر بشینین کنار هم همدیگرو بغل کنین یه فیلم کمدی خیلی خوب نگاه کنینن حالشو ببرین تنتون سلامته مهمترین چیزه
مرسی مسی جون. انگار خانم برگزار برای ما تاپیک زده. ایشالا جوابامون بهشون کمک کنه
آره خودمم میدونم ارزش نداشت به خاطر عروسی مجلل یا تفریح مفصل برم اجاره نشینی. ما چون خیلی محجوب هستیم و هنوز نامزدیم زیاد با هم فیلم و اینا نمیبینیم. بیشتر میریم پیاده روی که دچار تپلی دوران نامزدی نشیم

ایشالا شما هم همیشه سامت باشی. به جای من یه کباب ترش بخور خانمی. ما هر وقت میومدیم شمال تو شهسوار رستوران طوبا غذا میخوردیم خیلی با حال بود
عزیزم ما هم همین امروز با شرایطی دقیقا مثل شما یه خونه خریدم فقط با 30تومن نفد شوهرم اول می خواست دلار بخره ولی فکر کردیم شاید بعد از عید نتونیم با این پول خونه بخربم ما هم واسه سرمایه گذاری خریدیم تازه ما خوزستان هستیم اگه چیزی بشه خاک وچوک میشیم
Lilypie Maternity tickers