دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم... گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟
خوب حق داری ولی نه از اون لحاظ جنسیتی از این لحاظ که صمیمی میشن شورش درمیاد همونجور که تو نباید با پدرشوهرت یا مادرشوهرت زیاد صمیمی بشی چون بعدا برعلیه آدم استفاده میکنن
خجالت داره این طور حرف زدن.من خودم یه دوستی داشتمکه میگفت هروقت میرفتمخونه مادرم شوهر جای اینکه پیش من بخابه پیش مادرممی خابیدباهاش خیلی صمیمی بود نه اینکه که کاری کنه ولی پیشش میخابید باهم شوخی میکردن دوستمم به شوهرش خیانت کردازناراحتی زیادبعدم نزدیک بودطلاق بگیرن باردرشدونشد حالادیگه خوب شدن
هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش