2777
2789
عنوان

تو رو به خدا اگه کسی بوده بچش لکنت داشته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 18 پست
راستش من از فامیلامون شنیدم که تخم کفتر دادن به بچه شون موثر بوده .درسته یا غلطه رو نمیدونم .بازم بپ ...

ببخشید میشه از فامیلتون بپرسد دقیقا اون تخم که تخم چی دادن وچقدر وچند روز دادن ممنون میشم جواب ما بدین 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید میشه از فامیلتون بپرسد دقیقا اون تخم که تخم چی دادن وچقدر وچند روز دادن ممنون میشم جواب ما بد ...

تخم کبوتر دادن ،مثل همین کبوترایی که تو حرم ها هیتن .ببینین هرروز یه وعده ی غذاییشو تخم کبوتر بپزید براش ،حالا فرقی نداره مثل نیمرو توی روغن باشه یا آبپز .ولی هرروز بهش بدین .به اندازه ای باشه که بچه سیر بشه .نه خیلی زیاد نه خیلی کم .یه چیز دیگم که شنیدم اینه که میگن سیب و عسل هم بخوره خوبه

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
گفتار درمانی بردی. انشالله که صفر بشه پسرت 

نه بردم روانپزشک دارو میخوره میگه سیستم تکلمش سالمه وگفتاردرمان نمیخواد.الان بهتره نسبت ب پارسال.ان شاا.. پسر شمام خوب بشه

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
2803