2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا قدر همو بدونید امشب خیلی شب بدی بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 4854 بازدید | 98 پست
حالا علت اون حالم رو تازه کشف کردیم قلبم که مشکل داشت عصبی بود با کوچکترین استرسی درد میگیره و دارو مصرف میکنم ولی اون شب تئاتر بودیم بابام رفت هایپ خرید ومنم یه نصفه لیوان خوردم حالا فهمیدیم اون بوده که حالم رو اونجوری بد کرده بود خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیراااااااااااااااااااااااااااااا منم همیشه مثل الان تو فکر میکنم هیچوقت سعی میکنم ناراحتش نکنم
وای اقای همسر اصلا باورم نمیشه سمیرا وااااااااااااااای چی کشیدی عزیز دلم الهی بمیرم چقدر بهت فشار اومد بیهوش شدی الهیییییییییییییییییییییییییییییی سمیراااااااااااااااااااااا کاش پیشت بودم
:) دالی من نامحسوسم یعنی ؟
** گروه رنگ سایـه **سایت رنگسایه : http://rangsayeh.ir کلوپ ویژه نی نی سایت : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27349 تاپیک سنجاق دار : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=922039 شماره تماس جهت سفارش : 09122204496
آخی عزیزه دلم همیشه سالم و سلامت باشی سحر بالا سر بچه هات
اما یه هایپ یه کیش تپل برات خریدااااااااااااااااااااااااااااا
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
قربونتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت برم صبا عشقه مهربونممممممممممممممممممممم
خیلی ماهی به خدااااااااااااااااااا

آـفرین گلاب بانوووووووووووووووووو آفرین تو نمونه یه زن عالیییی
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
آره سمیرا خیلیییییییییییییییییی عالی بود لامصصصصصصصصصصب هیچ وقت بدون همسری هیچ سفری دوست نداشتم برم چند وقت بود خیلی خسته بودم و افسرده سه روز رفتم کیش هنوز اثرش تو من هست خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
مرسی مامان سارا من قلبم درد نمیکنه اما این ماه تپش دارم تو نت خوندم به خاطر بهم ریختن هورمون هاست گاهی هم حس میکنم قلبم میریزه پایین
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com
خدا رو شکررررررررررررر

بچه ها مرسی که اومدید پیشم
یکم با شما حرف زدم دلم آروم شد کلییییییییی

خیلی ماهیدددددددددددددددددد
سمیرااااااااااااااااااااااااااا الان حالتو درک میکنم یه روز با همسر گرام بحثمون شد یه کمی ازم دلخور شد رفت بیرون نون بخره تو بارون شدییییییییییییییید وحشتناک بارون میومد یه لحظه با خودم گفتم خاک تو سرم اگه الان بیرون یه بلایی دور از جون سرش بیاد من چه خاکی تو سرم بریزم
سریع پاشدم زنگ زدم و ازش عذرخواهی کردم گفتم مثل مورچه اروم بیا خونه اصلا اون فکرا از سرم بیرون نمیرفت
اما خوشحالم که بهش زنگ زدم چون بعد اون کلی به نفعم شد
2810