2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Behsetaچه سایزی میخوای؟ پسرنه هام تموم شده فقط یه سرهمی حوله ای مونده. با بپوی ستش. یه پتوی راه راه هم دارم که کلفته عکسش رو نذاشتم. بادی هم اون راه راه قرمزه بدردت نمیخوره؟ یه ست بیشتر پسرنه نمونده. هر کی اومده پسرونه برده. .
دوستایی که انتخاب کردن. لطفا تماس بگییرن برای تایید. که من دیگه به کسی قول ندم شرمنده اشون بشم.

مام حدیث, پریسا, المیرا,دیبا بان, یاسمین لطفا با من تماس بگیریر راجع به سفارشاتون.
من از اون لباسی که طوسی LODINGزده می خوام کرجم هستم باشما تماس گرفتم موفق نشدم باهاتون صحبت کنم سایزم 38یا 40اندازم میشه؟
دوقلوهای ناز من هفته 34 پا به دنیای جدید گذاشتن خدایا مراقب و محافظشون باش
Dellniaجان با تخفیفش میشه 60 تومان. لینا ایرانی نیست. لنگه اش رو هم اینجا پیدا نمیکنی. از نظر جنسش هم خیلی لطیفه.

نمیدونم سایتای دیگه رو ولی من جنسام رو با تضمین میدمم. چون از ترکیه خریدن برام آوردن. تا الاام هر کی برده راضی بوده.
ن
عزیزم میدونم که این مدل تونیک های بارداری رو ترکیه میزنه

من خودم هم ازش خریدم و خیلی راضیم .. از سایتی خرید کردم که لباس بارداری میفروشن و اتفاقاً قیمت لباس هاشونم بالاس .. طوریکه به گرون فروش توی همین نی نی سایت بچه ها ازشون اسم میبرن

به هرحال این قیمت جنس شماست و مبارک هر کس که می خره