2777
2789
عنوان

چیز عجیبی که شوهرم سرچ کرده توی گوگل

4405 بازدید | 110 پست

دوساله عروسی کردم...دوسالم عقد بودم...۴ماهه باردارم.....۱ماه دیگه کنکورم دارم..ویار بارداری هم از یه طرف....عذادار یکی از عزیزانمم هستم....رابطه جنسیمون یکم سطح و دفعاتش  اومده پایین..دیروز گوشی شوهرمو نگاه میکردم ..توی تاریخچه سرچ گوگلش دیدم سرچ کرده رابطه مقعدی در دوران نامزدی...عوارض رابطه مقعدی...رابطه مقعدی در دوران عقد..

خیلی تعجب کردم...از دیروز تا الان فکرم مشغوله آخه چرا باید همچین چیزی سرچ کنه اونم تاکید بر اینکه در دوره نامزدی باشه....فقط به این دلیل عضو شدم..چون هیچکیو نداشتم ازش سوال کنم....خواهش میکنم بگید چی به ذهنتون میرسه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتماخوشش میاد😩😩

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
2804

شاید عوارضش رو میخاسه بدونه..

اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن://  از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/    کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)     دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/      اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://                       

دوست داره کنجکاو شده بیینه چی میگن بقیه

هیچی نیست بد ب دلت را نده گلم

ولی خب برا نداشتن رابطه س این سرچا

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

خواسته عوارض رو ببینه 

نامزدی رو سرچ کرده چون بیشتر تو نامزدی رابطه مقعدی دارن 

ک البته همونم اشتباهه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
2809