2777
2789
عنوان

هرکی که با قارچ گانودرما زگیل تناسلیش خوب شده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 27505 بازدید | 131 پست
شما نون چی میخوردی؟ نان تافتون میشه خورد؟ چون قند و شکر میگن نخور میشه با نبات شیرین کرد؟ همه چیو ...

بخور عزیزم، اگه میتونی سبوس دار بخور، سنگک بخور، نبات هم بخور، قند و شکر هم در حد یه چایی که اشکال نداره زیادش بده مثلا بامیه زولبیا یا چیزای خیلی شیرین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا سخت نگیر، فقط فست فود و نوشابه و این چیزا رو حذف کن، گوشت گاو و گوساله هم تا جایی که میتو ...

وای واقعا چقد خوب

تو اینترنت زدم افسردگی گرفته بودم اصلا نمیدونستم چی بخورم همش گرسنه بودم😂

وای واقعا چقد خوب تو اینترنت زدم افسردگی گرفته بودم اصلا نمیدونستم چی بخورم همش گرسنه بودم😂

نه عزیزم بخور همه چیز، من هرروز عصرانه خرما ارده با نون میخوردم

صبحانه 4شیره با ارده

یا عسل با ارده

عزیزم شما از همین فروشگاه که گفتی تهیه کردی؟؟چه مدتی خوردی و روزی چند بار و چجوری؟؟میشه یه توضیحی بد ...

بله از فروشگاه گانودرم هم قارچ گانودرما گرفتم و هم شیتاکه. گانودرما 2 گرم شیتاکه 5 گرم. شربت ایمیونس و چای سبزم خوبه. البته تا جایی که فهمیدم زمان نتیجه گیری افراد فرق میکنه یه سریا 6 ماهه درمان میشن یه سریا بیشتر. حالا باز اینا رو از خودشون بپرسید بهتره ممکنه من اطلاعات غلط بدم   

ممنونم عزیزم .میگم شما دکتر نرفتی؟؟قرص خاصی مصرف نکردی؟؟؟؟شما بعد از خوردن این چیزایی ک گفتی آزمایش ...

سلام خوبین ببخشید میشه من هم راهنمایی کنید در مورد درمان قطعی اچ پی وی آیا باقهوه گانودرمادرمان اتفاق میفته