2777
2789
عنوان

هرکی که با قارچ گانودرما زگیل تناسلیش خوب شده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 27502 بازدید | 131 پست
فقط مکمل ایمیونس رو فراموش نکن چون عصاره سیستوس داره که برای درمان بیماریهای ویروسی خیلی خوبه، دوسی ...

ببخشید اینارو از کجا میشه تهیه کرد ؟چطوری استفاده کنیم؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدومشو از مجا تهیه کنی؟ تمام مکملها توی داروخانه هستن

آهان خواستم ببینم از عطاری گرفتین یا داروخانه

ممنونم ازت دوست خوبم 

بعضیاشون که مکمل هستن از داروخانه، بعضی چیزا هم از عطاری مثل معجون دوسین که سیاهدانه و عسله

آهان مرسی 

گانودرما خوبه عزیزم اما من  6 ماه خوردم و اثر نداشت.  از ماه هفتم در کنارش شیتاکه تهیه کردم . زگیل ها شروع کرد به خشک شدن !!! 12 ماه بعد هم تایپم منفی شد . اصلا نگران نباش فقظ حواست باشه کمبود ویتامین D نداشته باشی . مطلب زیر کامل در خصوص درمان زگیل تناسلی با گانودرما و شیتاکه و اهمیت این ویتامین گفته

سرچ کن فروشگاه گانودرم 

کدومشو از مجا تهیه کنی؟ تمام مکملها توی داروخانه هستن

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم میخواستم ببینم شما تو خوردن لبنیات منع نداشتین ؟یعنی لبنیاتو مث همیشه مصرف میکردین ؟؟

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم میخواستم ببینم شما تو خوردن لبنیات منع نداشتین ؟یعنی لبنیاتو مث همیشه مص ...

سلام به روی ماهت، عزیزم من شیر با معدم سازگاری نداره هیچوقت نمیخورم ولی ماست میخوردم، آویشن و نمک و فلفل سیاه بهش میزدم

سلام به روی ماهت، عزیزم من شیر با معدم سازگاری نداره هیچوقت نمیخورم ولی ماست میخوردم، آویشن و نمک و ...

مرسی مهربانو💚💚😘😘

من خیلی دکتر رفتم، ولی گفتن ویروس درمان نداره باید خود بدن دفعش کنه، هرچی بود فریز کردم، آزمایش دادم ...

سلام عزیزم منم درگیرم زگیل شدم دکتر گفته بیا لیزر شما چکار کردین خوب شدین

سلام عزیزم منم درگیرم زگیل شدم دکتر گفته بیا لیزر شما چکار کردین خوب شدین

سلام گلم اصلا نگران نباش

من فریز کردم، بنظرم فریز از لیزر بهتره، چون اطراف ضایعه رو هم میسوزونه،