2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست
بچه ها منم امشب به شوهرم گفتم بریم خرید کنیم برنج حبوبات شکر چه میدونم مرده شوره این وضعیت رو ببرن که باید اینقدر بترسیم بلرزیم..... از اضطراب چند شبه خواب ندارم باید قرص خوب بخورم اونم هی از خواب بپرم یا با صدای گریم شوهرم منو بیدار کنه که پاشو خواب دیدی .....
اره قراره به شدت اجناس بالا لره اون وقت با چه رویی میخوان یارانه یک سری مردم رو هم قطع کنن مردم برن بمیرن دیگه.
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
مرسی مونی جون‏!باورتون میشه ما وقتی عقد کردیم شوهر مدیر عامل یه شرکت بود حدود ۳ سال عقد بودیم؛از جای اینکه تو این سه ساله یه پولی چیزی جمع کرده باشه ۱۵ میلیونم قرض بالا اورده بود‏(از بس که واسه شرکتش ولخرجی میکرد)بعد با اصرار من شغلشو عوض کرد الان ۴ ساله عروسی کردیم خدا رو شکر قرضا رو دادیم؛یه زمین هم گرفتیم؛مسکن مهر هم بدست اوردیم؛ولی تو اون مدت باورتون نمیشه همیشه به خدا امیدوار بودم و مطمئن بودم میرسونه و همینم شد‏!‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژین اخه واسه سه ماه بتونی خرید کنی البته خوب ولی اضراب دیگه نداره همینه دیگه شرایظه بدی واسه قشر متوسط پول دارها راحتن ماها باید حواسمون رو جمع کنیم ولی د ه صورت اگه پول الان دستتونه و چیزی نیاز دارید برید بخرید ضرر نمیکنید حتی مواد خوراکی دیگه وقتی ما گلابی رو هم از چین میاریم خب اون طرف هم با دلار جنس می خره گرون میخره گرون میفروشه بازاری که ضرر نمیکنه ما ها باید حواسمون جمع باشه حداقال ریال نگه نداریم تو دستمون .....
شغل باشه ادم کم و زیاد رو جور میکنه ....
الی جون من تو زندگیم به عینه این حقیقتو درک کردم که اگه مثبت فکر کنی تو زندگیت هم روند مثبت ادامه پیدا می کنه.
از روزی که فکرمو مشغول شوهرم و خانوادش کردم و افکار منفی تو زندگیم رواج پیدا کرد خیلی چیزا عوض شد. اما دارم سعی می کنم بشم همون دختر شاد و سرزنده 15-16 سال پیش که با دست خالی و کلی انرژی مثبت شروع به کار کردم و طی مدتی کمتر از 6 سال تونستم با روزی (کاملا) حلال کلی پس انداز داشته باشم. 9 سال پیش که ازدواج کردم مهریمو 800 تا سکه (معادل دارئی اون موقع ام) گذاشتم. اصلا هم غصه مال نیارو نمی خوردوم. خوب در می آوردم و خوب هم به همه می بخشیدم. دنیای عجیبی بود. الانم دارم تلاش می کنم همون روحیه رو داشته باشم. به خاطر پسرم. و عجیبه که خدا خودش خوب روزی بچمو میرسونه.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
من نگران اینم که مسولین مملکتی سر لج بیوفتن و از موضع خود کوتاه نیان و تحریم جدید فردا تصویب شه تحریم نفت یعنی شروع قحطی و بد بختی بچه ها چه امیدی؟ من خیلی میترسم خیلی
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
البته این که می گم 800 تا سکه منظورم کلاس گذاشتن نیست. منظورم ینه که من دختری از یه خانواده متوسط بودم ولی تونستم اونقدر جمع کنم. چون مثبت فکر می کردم. بچه ها این خیلیییییییییییییییییی مهمه.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
2810